Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

Goki Diego

Juventino
Член од
7 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
5
хаха ..мала криза беше то шо се секираш ..зато ти гледај си сеа интер шо прај и шо ке прај ..за јуве don't worry pls .. од сите губиме ама интер ги тепаме бе ... поооо слабичи .. c c c c ..

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
хаха ..мала криза беше то шо се секираш ..зато ти гледај си сеа интер шо прај и шо ке прај ..за јуве don't worry pls .. од сите губиме ама на интер ги тепаме бе ... поооо слабичи .. c c c c ..
:pos::pos::pos::pos:

Заменикот на мудриот и солидниот Љубе ака Бонера :pos::pos:

Ти бе очигледно немаш три чисти во главата,место мозок,слама имаш,жими крст ти кажувам :tapp:

Goki Diego

Juventino
Член од
7 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
5
а ти шо се замараш со мене толку ..ти кажав глеај си таму шо те интересира и прекини..btw изглеа ти немаш мозок ..не вреди да се расправам со тебе ..

M

mercenary

Гостин
хаха ..мала криза беше то шо се секираш ..зато ти гледај си сеа интер шо прај и шо ке прај ..за јуве don't worry pls .. од сите губиме ама на интер ги тепаме бе ... поооо слабичи .. c c c c ..
Шо бара тоа НА таму?Многу често го глеам тоа НА на форумов.Ги тепавме НА Интер на пример.Ги тепамве Интер треба.
Или има некое посебно место кај што зборат така?
До сега не сум сретнал некој да збори така освен неколку на форумов.
Извинете за оф топик.Морав да прашам.

Он-топик.
Таљавенто и Поци..........све да ви ****.

Goki Diego

Juventino
Член од
7 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
5
сеа тука да мислиш како пиши шо пиши ..немој да спиеш ..ама изглеа вистината боли ..а дан сакаш да ми кажиш можда колку звезди има јуве на дресот а колку интер (во превод колку титули ) и ко ке не стигните ако не стигните тогаш викни ме ке прајме муабет ок ? ..

M

mercenary

Гостин
Стварно не си бил у ред бе.Ја го прашувам во кое место зборат така дека досеа не сум сретнал а он ми вика колку звезди има Јубе на дресот.:pop:

Goki Diego

Juventino
Член од
7 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
5
свиркај си ..ако ти се одговара одговори ако не уживај

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Стварно не си бил у ред бе.Ја го прашувам во кое место зборат така дека досеа не сум сретнал а он ми вика колку звезди има Јубе на дресот.:pop:
Одговори му што те праша де .. :smir:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
сега прочитав за казните за тимот на Интер...не сакам да провоцирам или нешто слично ама мислам дека заслужено има казна затоа што реакциите што ги прават играчите на Интер а пред се Мурињо со неговите гримаси,аплаузи кон судиите и слични потези стварно се провоцирачки...меѓутоа и ова што го напраиле е престрого...мислам дека најдобро би прошле само со парична казна ама тоа е тоа :toe:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
свиркај си ..ако ти се одговара одговори ако не уживај
Пер немаш плави картони,немаш здраствена книшка или немаш лекар во близина кај што живееш ???

Кажи не се срами,ке ти средиме и за плави картони и за книшка и за лекар и после слообдно правец Бардовци за тебе,нема друг лек,ептен ти се детски и идиотски постовите :toe:

Goki Diego

Juventino
Член од
7 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
5
Пер немаш плави картони,немаш здраствена книшка или немаш лекар во близина кај што живееш ???

Кажи не се срами,ке ти средиме и за плави картони и за книшка и за лекар и после слообдно правец Бардовци за тебе,нема друг лек,ептен ти се детски и идиотски постовите :toe:
Дете ти реков не замарај бе ..шо ти е пијан дан си ? глеај си работата таму ..а за плави картони за кај мај** ти не ми треба така одам и прам работа и бегам ..ае сеа PLS ne me zamaraj ! ..

M

mercenary

Гостин
Готово.Па и ја незнам што прашувам Јубенташ кога незнае да одговори како што треба.
Нека ги избрише тие постови модераторот.Сакав да прашам во кој град зборат така ама ова не е местото и плус прашувам погрешен човек.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Дете ти реков не замарај бе ..шо ти е пијан дан си ? глеај си работата таму ..а за плави картони за кај мај** ти не ми треба така одам и прам работа и бегам ..ае сеа PLS ne me zamaraj ! ..
:pos::pos:

Ризик јак мила душа...страв ме фака од тебе,жими козите на комшија ти :pos:
Од такви нет ебачи ко тебе ме фака серка.

Ај штом си ти паметен одговори ми на едно прашање ???

Кој има освоено Серија Б ???

а) Јувентус
б)Интер
в)Милан
:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom