Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Тапа и ова. Како може да ги нема Роналдињо и Снајдер ??

Првиот е водечки асистент во калчото, а другиов игра фантастично.
Место Пизаро - Снајдер
Место Варгас - Роналдињо
Другово е горе доле ок !

Али и Лусио или евентуално Киелини би ги стаел место Раночиа.

брат овие резултати се на ниво на цела година па така да Снајдер не може да влезе на оваа листа во никој случај, овие се најдобри за 2009год

такој, за Шнајдер се сложувам али Лусио треба да го има на листава... многу некако офанзивно со дефанзивци :wtf:

Варгас,Маикон,Занети...

охооо реален пост од Деко.Ај Маикон ама за Лусијо не сум сигурен Тиаго Силва покажа добри игри

Се читаш ли бе што пишуваш бе аман веке еднаш ??:pos2:

Лусио не покажал добри игри,Тиаго Силва покажал повеке од него :nesum:

Ако е за тоа...Лусио покажа повеке добри игри од цела одбрана на ЈуБе :smir:

Ццц што се нема да прочиташ од навивачи на второлигаш :pos2:

Се читаш ли бе што пишуваш бе аман веке еднаш ??:pos2:

Лусио не покажал добри игри,Тиаго Силва покажал повеке од него :nesum:

Ако е за тоа...Лусио покажа повеке добри игри од цела одбрана на ЈуБе :smir:

Ццц што се нема да прочиташ од навивачи на второлигаш :pos2:
30 и кусур години со 20 и некоја споредуваме така па добро има време да се покаже пред помладите играчи во италија

Ја уствари не се занимавам со листи онака глупави ми се изборите, субјективни се и се тоа... туку ако ги нема Снајдер и Лусио, веројатно е дека се земаат во предвид игрите од цела година, а овие се тука 3-4 месеци па затоа.

Инаку Тиаго Силва е заслужено пред Лусио, исто како што ќе беше и Бонера заслужено пред Тиаго Силва, да не беше повреден :pos:

Добро бе, се фативте за статија од goal.com каде Варгас кој игра бек е ставен ко крилен напаѓач. :tv:

Вас очигледно порелевантни ви се таквите goal.com паразити, мене искрено једини добар показател ми се бројките кои велат дека Интер моментално има најдобра одбрана и ( убедливо ) најдобар напад во Италија. :toe:

И сеа шо е побитно ?

Јас мислам дека Киелини треба да бида на листава место Тиаго Силва, али страда поради неговите колеги од одбраната, али и Лусио заслужува да биде пред Тиаго, како и да е тоа е мислење на еден новинар и то је то.

Киелини е кока кола и за Лусијо и за Тиаго силва
Па таа е реалноста мислам дек сите ќе се сложат дека најдобар дефанзивец во Сериа А е Киелини не дека е од Јувентус ама најдобар е :)

Добро бе, се фативте за статија од goal.com каде Варгас кој игра бек е ставен ко крилен напаѓач. :tv:

Вас очигледно порелевантни ви се таквите goal.com паразити, мене искрено једини добар показател ми се бројките кои велат дека Интер моментално има најдобра одбрана и ( убедливо ) најдобар напад во Италија. :toe:

И сеа шо е побитно ?
затоа сте први се разбираме сеа ?

Па таа е реалноста мислам дек сите ќе се сложат дека најдобар дефанзивец во Сериа А е Киелини не дека е од Јувентус ама најдобар е :)
џабе џони никад не признаваат

И сеа шо е побитно ?
И тоа не е некое мерило.

Кристиано Лукарели беше најдобар стрелец 2004/2005 тоа значи дека бил најдобар напаѓач?

Одбраната на Интер да може има најмалку примени голови па тоа не значи дека Киву треба да биде најдобар дефанзивец кога сезонава е дрво.

И јас се слагам дека Т. Силва подобро се покажа од Лусио сезонава пред се поради моменталната ситуација на Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom