Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Ајт создравје.. Шо знам,не ми се верува Тотенхем у ЛШ :):):)

Бар да влезат во групите,после шо сакат нека праат :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ајт лека полек ми се остварува желбата да гледам 12 хрвати во ЛШ следната година :):vozbud:
Растур ќе направат:wink:.Инаку Тотенхем има состав кој со некое засилување летово може добро да се држи во ЛШ в година.:helou:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Ништо Тевезињо, глеј си го уште постерот Welcome to Manchester у соба и седи си таму :tv:
Озбилно, каков кретен испадна Тевез со трансферот. Ова го кажувам сега откога немаат никакви шанси за ЛШ. Сега може да биде само предмат на потсмев во Манчестер.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Тевез имаше изјавено дека ке си оди од Сити ако не се пласират во Лш...:helou:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Ајт создравје.. Шо знам,не ми се верува Тотенхем у ЛШ :):):)

Бар да влезат во групите,после шо сакат нека праат :)
За англиски екипи,посебно таква како Тотенхем нема да треба да има проблеми.Ќе им се падне некој клуб од рангот на Спарта Прага/Динамо Загреб/Партизан.... и ќе си пројдат даље.Е сега што ќе прават после е друга работа.Имаат играчи за до 1/4 финале,но се зависи од тоа како ќе им се покопат работите.Абе има време до тогаш. :)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Тотенхем во ЛШ, браво, браво. Во групите сигурно ќе влезат, со некои засилување на лето ќе може да конкурираат и за осмина - финале. :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
честитки до тотенхем,повеќе сакав нив да ги видам во ЛШ него сити

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
На лето Тотенхем нека купаат 2-3 солидни фудбалери и ништо нема да им фали.:smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
За англиски екипи,посебно таква како Тотенхем нема да треба да има проблеми.Ќе им се падне некој клуб од рангот на Спарта Прага/Динамо Загреб/Партизан.... и ќе си пројдат даље.Е сега што ќе прават после е друга работа.Имаат играчи за до 1/4 финале,но се зависи од тоа како ќе им се покопат работите.Абе има време до тогаш. :)
Не знам баш,мислам дека тие се во посебна конкуренција.. Како потсетување,лани Арсенал играше со Селтик,а Фиорентина мислам дека играше со Спортинг.. Како и да е со среќа нека им е :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Ќе ги чуват играчите Фулам за финалето на ЕЛ,не им требаат поени тука.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Не знам баш,мислам дека тие се во посебна конкуренција.. Како потсетување,лани Арсенал играше со Селтик,а Фиорентина мислам дека играше со Спортинг.. Како и да е со среќа нека им е :)
Да да,заборавив на тоа не ми текна.Така е поради 4 кола што се играат.Ова е уствари супер за помалите екипи им овозможува полесен пласман во некое од големите натпреварувања. :)
А за Тотехнем сепак,освен ако не киксне некаде нема да има преголеми проблеми.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Следно коло Тотенхем игра со Барнли...:toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тевез имаше изјавено дека ке си оди од Сити ако не се пласират во Лш...:helou:
Пред 5-6 месеца изјави дека ќе се пензионирал, прееска па изјави дека ќе останел уште една сезона, овој мисли како ќе дувне ветрот, дека е класа фудбалер, е, ама дека е ветрушка во мозокот, и тоа е. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom