- Член од
- 8 август 2008
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 512
Заостанува 20 бода зад водечките екипи бе браааатШо му е на Евертон бе браааааат :wtf:
Заостанува 20 бода зад водечките екипи бе браааатШо му е на Евертон бе браааааат :wtf:
Не оди така тоа, сите фаворити да изгубат 7 натпревари по ред, а Евертон да победи 7 поред. Освен во фантазијата никаде на друго место го нема тоаne e mnogu 20 boda.toa se 7 pobedi po 3 boda drugite da izgubat i opa se izednacile
лидсsum cital porano nekoj tim dali bese lidz junajted ili man junajted izgubil 10 utakmici i nereseni i se zaebal ama tesko sega takvo nesto
Абе шо се 20бода ти па шо праиш муабет, сеа за 7-8кола ќе ги стигнатne e mnogu 20 boda.toa se 7 pobedi po 3 boda drugite da izgubat i opa se izednacile
Пфф шо се 20 бода пуси смоук..ne e mnogu 20 boda.toa se 7 pobedi po 3 boda drugite da izgubat i opa se izednacile
Многу јак бил малиот...ги турил од голој на Милан некни, така ми кажаа:smir:Он е му ибам шрекот, пред Дрогба два гола.
Многу јак бил малиот...ги турил од голој на Милан некни, така ми кажаа:smir:
FAIL!епа лошо ти кажале:nesum:
Брао си нашол на youtube иди земи чоколадо од Tinex сеаFAIL!
Точно ми кажале...
увери се самиот
А како на друг начин да ти докаже, нели викаш лошо му кажале... да не сакаш да те врати 6 дена уназад ебаго.Брао си нашол на youtube иди земи чоколадо од Tinex сеа![]()
:pusk:Брао си нашол на youtube иди земи чоколадо од Tinex сеа![]()