F
toa e toa odluka na sudijata ne moze nisto tuka dodeka ne svirne treba da se igra maksimalnoСудиите судат додека не победи Јунјатед ! Тоа е јасно ! 3 или 4 минути продолжение, а се играше околу 7 ! Нема смисла !
Да де, да не даеше Овен гол ќе се играа продужетци и пенали.Судиите судат додека не победи Јунјатед ! Тоа е јасно ! 3 или 4 минути продолжение, а се играше околу 7 ! Нема смисла !
Овој Еткинсон треба да си купи швајцарски часовник вака не иде работава.Ако часовникот не е од Швајцарија не е точен се разбира.Да беше некој друг тренер на местото на Хјуз ќе му го дадеше својот часовник.Уште една подарена победа за Јунајдед од страна на судиите.ПОЗДРАВ сликата горе не треба да ја коментирам Сити буквално беа рамноправен противник.
А пошто си толку видовит и за ова дека се гледало во наредните 3-4 минути ќе паднел некој и ќе се дадело гол дај кажи ми за наредната недела да пишам нешто во кладилница да фатам некоја пара. Или кажи кога финансискава криза ќе заврши? Луѓе ај бидете озбилни и не прајте конспираси теории.Абе се гледаше дека судијата чекаше да падне уште некој гол и да означи крај само стоеше ко црна овца помеѓу бели.Тевез можеше да ја повлече напред топката во 95-96 минута ама очекуваше дека ќе свирне крај судијава и затоа не тргна во напад и потоа му ја одземаа топката што резултираше со погодок.
Да ама кога ќе дојде во прашање Ливерпул, Челзи и Арсенал си ќутите? Само за Манчестер е ова очигледно.Судиите судат додека не победи Јунјатед ! Тоа е јасно ! 3 или 4 минути продолжение, а се играше околу 7 ! Нема смисла !
мн се двоумев дали да одговорамДа ама кога ќе дојде во прашање Ливерпул, Челзи и Арсенал си ќутите?
Зошто уште од сега прогласуваш шампиони кога ПЛ трае до мај?ЏАБЕ ВИ СЕ СУДИИТЕ КОГА ВО АНГЛИЈА СЕ БОРЈАТ ПОБЕДИТЕ НА ЧЕЛЗИ
1 место 18 бода
Друго нешто да прашате!!!
Со 18 бода не сум видел до сега да стане некој шампион.(Ти си видела??? ОМГ :pos2Зошто уште од сега прогласуваш шампиони кога ПЛ трае до мај?
А што беше твојот претходен пост погоре? Да не беше прогласување на есенски шампион?Со 18 бода не сум видел до сега да стане некој шампион.(Ти си видела??? ОМГ :pos2
Ако најдеш некаде дека Челзи го прогласив за шампион реплицирај ако не тогаш немаш потреба да реплицираш.