Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Голем дел кај вас во фан клубот беа убедени дека Виљареал ќе не тепа, па незнам зашто и кај нас да нема надеш дека Мајорка може да ве опне и со тоа да се стави крај на цела неизвесност.

Колку што може Барса да киксне кај Севиља толку и Реал може да киксне кај Мајорка.
Не реков дека неможе, нормално е да се надеваш. Ама пријателчево твое не се надева туку убеден е, а причината е тоа што им требало бодови на Мајорка па затоа ќе не тепале. А на нас не ни требаат бодови :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
И на вас ви требаа бодови у Ел Класико и бевте убедени дека ќе победите,па.........:tv:

И да,убеден сум дека нема да победите во Среда.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
oчекувам кикс на барселона за Реал Мадрид да ја освои титулата!
И јас очекувам Памела Андерсон во секој момент да дојде и да ми рече да ја:sekss:

И џабе се надевате дека Реал може да киксне кај Мајорка. Јас повеќе надежи имам во Атлетик Билбао, оти Мајорка се виде дека незнае да изигра против јаките екипи на домашен терен.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
И јас очекувам Памела Андерсон во секој момент да дојде и да ми рече да ја:sekss:

И џабе се надевате дека Реал може да киксне кај Мајорка. Јас повеќе надежи имам во Атлетик Билбао, оти Мајорка се виде дека незнае да изигра против јаките екипи на домашен терен.
Подобро ти е да се плашиш од Севиља него ли од овие босиве Атл.Билбао и Мајорка:tv:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Подобро ти е да се плашиш од Севиља него ли од овие босиве Атл.Билбао и Мајорка:tv:
Абе боси или на влечки Билбао ве тепаа вас па сега:toe:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Одкога е отворена темаава,ништо добро и позитивно не е напишано.Се навреди,провокации и дофрлувања помеѓу навивачите на Реал и Барса.За тоа си има посебни фан клубови па ако можете провоцирајте таму.Овде опште се дискутира за Примера дивизион!!!

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Па Примера е претворена во натпревар помеѓу Реал и Барса кој ќе освои повеќе бодови против останатите тимова, а не лига :pos:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Чисто пенал за Тенерифе :))

Али Меси добро изрегира за голот, многу брз.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Чисто пенал за Тенерифе :))

Али Меси добро изрегира за голот, многу брз.
Нека појда нека си се сонча овде Тенерифциве, за друго секако не ги бива :)

ЕДИТ Си го повлекувам зборот :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom