- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 5.970
- Поени од реакции
- 3.574
Аман бе, како ја сети така ? :/ Ебате гатач.Дете олади малце.
Од авион се виде дека е апла наместена.
Аман бе, како ја сети така ? :/ Ебате гатач.Дете олади малце.
Од авион се виде дека е апла наместена.
Све местенки :tv:
Да наместена...арно пиша Иван, Џаро ми се јави пола саат пред тоа и ми вика у 89 мин. ја наместив да дадат гол. Кретеништа...
José Antonio Camacho Alfaro (born 8 June 1955 in Cieza, Murcia) is a former Spanish football left defender, and the current manager of CA Osasuna.Аман бе, како ја сети така ? :/ Ебате гатач.
Ееееееј супер си :pos2::pos2::pos2::pos2: Не утепа со факти, БРАВО!!!José Antonio Camacho Alfaro (born 8 June 1955 in Cieza, Murcia) is a former Spanish football left defender, and the current manager of CA Osasuna.
Camacho played for almost 20 professional years with Real Madrid, also having two very brief spells with the club as a manager.
Не одговарам веќе.:smir:
José Antonio Camacho Alfaro (born 8 June 1955 in Cieza, Murcia) is a former Spanish football left defender, and the current manager of CA Osasuna.
Camacho played for almost 20 professional years with Real Madrid, also having two very brief spells with the club as a manager.
Глуп Камачо, да ни го пуштеше и првиот натпревар оваа сезона сеа шампиони ќе бевме.
José Antonio Camacho Alfaro (born 8 June 1955 in Cieza, Murcia) is a former Spanish football left defender, and the current manager of CA Osasuna.
Штета што Дел Боске и Капело се селектори на репрезентации, инаку кај ќе ни беше крајот...:tv:José Antonio Camacho Alfaro (born 8 June 1955 in Cieza, Murcia) is a former Spanish football left defender, and the current manager of CA Osasuna.
Овоа вежбаш за по две недели како ќе се маваш по глава???
:back::back:
:aferim:
А демек има врска од кај ќе отпаднеш а? Дали од групи или од полуфинале?Аман го заебавте чоеко, заебан си легна. :S
Btw, потрудете се да наместите нешто во ЛШ, барем до 1/4 финале да појдите. :H: