Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Aхх се спасивте ... Среќлии едни :tv:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Све местенки :tv:
Да наместена...арно пиша Иван, Џаро ми се јави пола саат пред тоа и ми вика у 89 мин. ја наместив да дадат гол. Кретеништа...
Аман бе, како ја сети така ? :/ Ебате гатач.
José Antonio Camacho Alfaro (born 8 June 1955 in Cieza, Murcia) is a former Spanish football left defender, and the current manager of CA Osasuna.
Camacho played for almost 20 professional years with Real Madrid, also having two very brief spells with the club as a manager.

Не одговарам веќе.:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
KA KA KA почнавме и да местиме...ни се може бе зашто да не:pipi:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Глуп Камачо, да ни го пуштеше и првиот натпревар оваа сезона сеа шампиони ќе бевме.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Глуп Камачо, да ни го пуштеше и првиот натпревар оваа сезона сеа шампиони ќе бевме.

Точно така:tv:

José Antonio Camacho Alfaro (born 8 June 1955 in Cieza, Murcia) is a former Spanish football left defender, and the current manager of CA Osasuna.
Camacho played for almost 20 professional years with Real Madrid, also having two very brief spells with the club as a manager.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Штета што Дел Боске и Капело се селектори на репрезентации, инаку кај ќе ни беше крајот...:tv:

Btw.... топ вест е автомобилот-бомба во Њујорк... дај направи таму некоја теорија на заговор... ќе стекнеш популарност.

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Аман го заебавте чоеко, заебан си легна. :S

Btw, потрудете се да наместите нешто во ЛШ, барем до 1/4 финале да појдите. :H:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај што е дечково...па уште вие што го поддржувате. Удрите два-три пати главата од ѕид, и преслушајте се малку. Камачо играл у Реал и затоа им ја пуштиле утакмицата :pos2::pos2::pos2: Незнаев дека клубот е на Камачо.

А ова педеров Аранда, наш играч и ни дава гол, ќе изгубевме секаква шанса за титула заради него. Ама се свесна изгледа и он од кај потекнува па после намерно промашуваше.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Аман го заебавте чоеко, заебан си легна. :S

Btw, потрудете се да наместите нешто во ЛШ, барем до 1/4 финале да појдите. :H:
А демек има врска од кај ќе отпаднеш а? Дали од групи или од полуфинале?
Чим не освои никому ништо, све се заборава, И реал сеа може да освои 98 бода и без титула и ни лук јал ни лук мирисал, никој нема да памти освен во некои досадни статистики.
Барса пред три сезони имаше исти бодови со Реал ама не освои, и никој не и го памти тоа, важбно не освои титула, и тоа е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom