Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ја мислим некој треба да се врати на темите за храна и кулинарство :icon_roll

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Точно дека тоа кој колку пари зема од маркетинг нема врска со фудбалот, и ја се сложуем. А што има врска тоа дали Гути е педер или не? Што сака чуекот ќе си прае со својот живот, па вие пак се фаќате за тоа и на никој не ви смета. Ама сум навикнал више да зборите само за тоа што ви одговара, така да...

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Значи по изјавава, готово, нема што да се зборува, џабе е дискусии, џабе е све, коа основни работи во фудбал не распознавате.

Значи заеби навивање, пристрасност и се` друго и на 2 секунди погледни што напиша...

Како може само Меси да освои шест титули минатата сезона? Ако е така и Барса има само еден добар играч во тимот, значи Реал со Кака, Роналдо, Хигуаин, Рамос, Касиљас и сите тие играчи што „вредат“ треба да прават растур на светска сцена... Ама не, заради Меси е добра Барса.

Башка, финтата е што во Барса играат скромни играчи, повеќето задоени во Masia-та, младинската школа, каде што учат, живеат и дишат во духот на Барселона и нејзиниот фудбал. Не е ова Реал каде што сите земаат дебела пара и сите се „ѕвезди“ па се навикнати на кралски третман, наместо да мислат како тим што вреди како пола буџет на мала земја не може да влезе во четвртфинале.
Dzabe se trudis da objasnis na :uvo: ne se trudi ostaj gi ovcite da pasat treva.... nekogas daj im malce cveke da ne im zdosadi trevata :smir: :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Точно дека тоа кој колку пари зема од маркетинг нема врска со фудбалот, и ја се сложуем. А што има врска тоа дали Гути е педер или не? Што сака чуекот ќе си прае со својот живот, па вие пак се фаќате за тоа и на никој не ви смета. Ама сум навикнал више да зборите само за тоа што ви одговара, така да...
Епа гледај сега овака....и вие се фаќате за ситници....па и ние ќе се фатиме за ситници:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Епа гледај сега овака....и вие се фаќате за ситници....па и ние ќе се фатиме за ситници:)
Епа затоа не се чудите, има разни па пишуваат што ќе стигнат, нема само од Реал такви.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Епа затоа не се чудите, има разни па пишуваат што ќе стигнат, нема само од Реал такви.
Епа сите фан-клубови си имаат некои такви. И многу убаво знам и дека во барса има такви и знам кои, а и во Реал знам кои се. Ама има и некои со кои шо стварно можеш една убава дискусија да свртиш:)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Значи по изјавава, готово, нема што да се зборува, џабе е дискусии, џабе е све, коа основни работи во фудбал не распознавате.

Значи заеби навивање, пристрасност и се` друго и на 2 секунди погледни што напиша...

Како може само Меси да освои шест титули минатата сезона? Ако е така и Барса има само еден добар играч во тимот, значи Реал со Кака, Роналдо, Хигуаин, Рамос, Касиљас и сите тие играчи што „вредат“ треба да прават растур на светска сцена... Ама не, заради Меси е добра Барса.

Башка, финтата е што во Барса играат скромни играчи, повеќето задоени во Masia-та, младинската школа, каде што учат, живеат и дишат во духот на Барселона и нејзиниот фудбал. Не е ова Реал каде што сите земаат дебела пара и сите се „ѕвезди“ па се навикнати на кралски третман, наместо да мислат како тим што вреди како пола буџет на мала земја не може да влезе во четвртфинале.
Значи финтата е што јас тоа мислам за Меси..кај гледаш поврзаност со знаење за фудбалот..Тоа е мое мислење за Меси,jaс не кажав дека некаде на хартија е запишано како што е со правилата во фудбалот..:pipi:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Не е мислење за Меси, не се прави на три и пол!

Значи цитирам:

..Знаеме дека за тебе Меси е бог...Само до кога?..До 30 години,кога поради недостатокот на хормонот за растење ќе стане дебел.,и нема да игра доволно добро?..Немам ништо лошо против него,само тој вреди во вашата Барселона..Ама не знаете да цените..Убаво се вели-се што е добро,кратко трае
Ова е мислење за цел тим, не е мислење за еден играч.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75

Значи цитирам:

Toa e тоа...:toe::toe:Не сакам да се карам..Имаме сите подеднакви права да зборуваме за нашиот тим,но сепак и многумина тука се котрадикторни..Така да..никогаш никој ништо нема да докаже на другиот дека неговиот тим е подобар,или неговиот омилен играч е најдобар..:baeh:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181

Значи цитирам:

Зашто воопшто се мачиш да се објаснуваш со 16 годишно девојче што се пали на Кака и автоматски екипите кај што не игра он не вредат.:tv:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Зашто воопшто се мачиш да се објаснуваш со 16 годишно девојче што се пали на Кака и автоматски екипите кај што не игра он не вредат.:tv:
Што знаеш ти за мене??Ништо...Јас не морам на никој ништо да докажувам.Она што сум-сум..Сакал-нејкел..тоа е тоа..Зошто толку скептични мислења..Каква иднина би имале со вакви ставови??..Судени по постови,себичност,ароганција полни со сарказам без да се обидат да ја дознаат суштината..Веќе ми скисна по милион пати да се изјаснувам од кај таа почит кон Кака(како индивидуа,личност па тогаш фудбалер)..Да изјаснувам дека имам почит и према тимот во кој играл...Да изјаснувам дека секојпат Реал ќе биде мој тим..без разлика каде оди Кака,дека тој за мене ќе остане пак најдобар..Преку глава ми е од такви скептични мислења..И пак ќе ти повторам..Немам што да ти докажам..Очигледно не ме разбираш..

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Што знаеш ти за мене??Ништо...Јас не морам на никој ништо да докажувам.Она што сум-сум..Сакал-нејкел..тоа е тоа..Зошто толку скептични мислења..Каква иднина би имале со вакви ставови??..Судени по постови,себичност,ароганција полни со сарказам без да се обидат да ја дознаат суштината..Веќе ми скисна по милион пати да се изјаснувам од кај таа почит кон Кака(како индивидуа,личност па тогаш фудбалер)..Да изјаснувам дека имам почит и према тимот во кој играл...Да изјаснувам дека секојпат Реал ќе биде мој тим..без разлика каде оди Кака,дека тој за мене ќе остане пак најдобар..Преку глава ми е од такви скептични мислења..И пак ќе ти повторам..Немам што да ти докажам..Очигледно не ме разбираш..
овде овде овде

:tv:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Па тоа што се пишуваш како 18 годинша, а си 16 годишна е прв заклучок дека си недорасната за сериозен муабет. Цел фб профил ти е со слики на МИлан, и сега наеднаш Реал ќе биде секогаш твој тим, WTF? И не знам што воопшто мене ми кажуваш, јас разбирам колку ти знаеш за фудбалот од твоите претходни мислења, затоа и му дадов совет на pcjodamaster
да не си губи време за џабе.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Па тоа што се пишуваш како 18 годинша, а си 16 годишна е прв заклучок дека си недорасната за сериозен муабет. Цел фб профил ти е со слики на МИлан, и сега наеднаш Реал ќе биде секогаш твој тим, WTF? И не знам што воопшто мене ми кажуваш, јас разбирам колку ти знаеш за фудбалот од твоите претходни мислења, затоа и му дадов совет на pcjodamaster
да не си губи време за џабе.
Мислиш слика од Милан,што сум ја ставила и слики од Милан што некој ме тагирал на местото на Кака:pipi:Од слика до слики прави разлика...А,тоа за годините и многу ме интересира...Голем број на членови знаат дека имам 16 години,а не 18...Кога сум се регистрирала така сум пишала и не сум сменила..Па што?Чудо на векот..:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom