Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Гути си е прав маж,бакнежи помеѓу мажи има полно во фудбалов,како пред една недела Сколс со Гери Невил,тоа е кога имаш се и ќе аздисаш,па немора да значи дека си педер.И не терајте глупи,муабети...

Абе гледаше некој Севиља?Ја загледав додека беше полувреме Рома коа дае Фабиано гол го дигна дресот на Драго од клупа што се случило со Драго?не пратам шпанско
Драго ми се чини се повреди и ќе го пропушти СП.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Таа погоре му е прва братучедка од Украина, па сака да ја прошета низ Мадрид :)
Ко прав каваљер ! :smir:
И на сликите повеќе е на дистанца од неа, да не го зарази со стрејт болест :P

Напишано од armin06
Остај бе сите знаеме дека бил ретардиран коа го донесле у Барса :D само не спомнуваме греота е да исмејуваш ретардирани :D :D
Кажувајте вие, ваков-таков вреди појче од сите ваши играчи!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе заборавив да ве прашам,го најдовте Меси?ах тој Занети што беља направи.:pos2:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
bb[noone];3509741 напиша:
да бе нели го виде ти коа ви го шибна среде мадрид ?
Незнаев дека Интер - барса се играше пред Реал - барса. Иначе ако го нема уште на мапа, барајте го кај Занети под мишка, можеби болвата се изгубила во влакната :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Абе заборавив да ве прашам,го најдовте Меси?ах тој Занети што беља направи.:pos2:
Незнаев дека Интер - барса се играше пред Реал - барса. Иначе ако го нема уште на мапа, барајте го кај Занети под мишка, можеби болвата се изгубила во влакната :)
Teмава е Примера а не ЛШ, ах патетики тешки..

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.841
Поени од реакции
10.280
Најголема радост за навивачите на Мадрид сезонава - поразот на Барса од Интер. Не е лесно да си во нивна кожа...:(

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Најголема радост за навивачите на Мадрид сезонава - поразот на Барса од Интер. Не е лесно да си во нивна кожа...:(
А ја мислим дека најголемата наша радост следи во следниве 2-3 недели :tv:

B

Beck's

Гостин
znae Pep kako da osvoi Primera i toa po najbolen nacin za Madriganite,ke dozoluva onaka da praat nekoja seria,pa da ni se priblizat pa mesto trofej im dava na kraj da mu se fatat za k.r:tv:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Кажувајте вие, ваков-таков вреди појче од сите ваши играчи!
Не збориме за вреење збориме дека бил ретардиран и никој не може да го оспори тоа, али јбг, незнае може таблица али да води топка одлично :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не збориме за вреење збориме дека бил ретардиран и никој не може да го оспори тоа, али јбг, незнае може таблица али да води топка одлично :)
Најретардиран од Меси досега не сум видел :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom