Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Не збориме за вреење збориме дека бил ретардиран и никој не може да го оспори тоа, али јбг, незнае може таблица али да води топка одлично :)
Абе ипак не е убаво да се навредува (го сфатив како навреда).

I

IBIZA SOUND

Гостин
Не збориме за вреење збориме дека бил ретардиран и никој не може да го оспори тоа, али јбг, незнае може таблица али да води топка одлично :)
neznam so podrazbiras pod zborot retardiran ?
jas pod zborot retardiran podrazbiram dete ili covek so neznae sto prave,odnosno od tie takvi trebe da se pazis oti ne se znae so moze da ti napravrat
a kolku so znam messi ne bil takov,tuku nego mu falelo samo malku visina
ako sum greska ispravi me

B

Beck's

Гостин
neznam so podrazbiras pod zborot retardiran ?
jas pod zborot retardiran podrazbiram dete ili covek so neznae sto prave,odnosno od tie takvi trebe da se pazis oti ne se znae so moze da ti napravrat
a kolku so znam messi ne bil takov,tuku nego mu falelo samo malku visina
ako sum greska ispravi me
tokmu toa be brat saka da kaze on,vo pravo e uste od togas im lapna 3 gola:tv:

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Fizicki da no ne psihicki kako tebe... :pipi:

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Ajде..веќе Меси,Меси..Преку глава ми дојде..со тој Меси..Најдобар е да,ама во тим каде му нема конкуренција(нормално дека ќе биде на врвот).Исто како Кака во Милан,без конкуренција најдобар беше..Сега во Реал има и др.врвни играчи како него..ама за мене пак си е тхе бест. Или Роналдо,си замина од Манчестер па сега Руни-опа игра најдобро..Истово ви е со Меси така да без без Меси,Барселона е ништо...
п.с-И,да ви посакувам среќа со Интер..ќе ви треба ако не се загреете добро..:baeh:
Iskreno ve zalam vas od RM pateticni ste.. ajde kazete mi sto ima napraveno Kaka ili Kiki maus ovaa sezona... iskreno ne ve sfakam 4 porazi vo poslednite 4 igri protiv Barca i uste imate sto da govorite? da sum na vese mesto ke si kjutev i ke si cekav do slednata sezona zasega glas da ne vi cujam. A za inter ne ni treba vasata sreka zosto ke zavrsime kako vas znaeme kako da se spravime so Inter i ke se spravime.. Do slednata sezona Baj baj nejkam glas da vi cujam...

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Iskreno ve zalam vas od RM pateticni ste.. ajde kazete mi sto ima napraveno Kaka ili Kiki maus ovaa sezona... iskreno ne ve sfakam 4 porazi vo poslednite 4 igri protiv Barca i uste imate sto da govorite? da sum na vese mesto ke si kjutev i ke si cekav do slednata sezona zasega glas da ne vi cujam. A za inter ne ni treba vasata sreka zosto ke zavrsime kako vas znaeme kako da se spravime so Inter i ke se spravime.. Do slednata sezona Baj baj nejkam glas da vi cujam...
Ќе го замолите Занети да го извади Меси од џеб?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Глава ставам дека ова нема шанси да направиш. :tv:,

И кај кажа девојчето дека Кики и Кака направиле нешто сезонава? Убаво пиша... од една страна претерувате со Меси, од друга страна викате дека не зависите од него.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Veke e izlezen igrase protiv Xerez... :) :pusk::uvo:
Го пуштил да потрча, да се навежба малце. После ќе викате дека поради тоа неможел да го помине.

п.с. Кој сака да се кладиме у пиво дека Меси пак нема да мрдне?

п.п.с. Барса нема да земе ниедна титула годинава.

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Глава ставам дека ова нема шанси да направиш. :tv:,

И кај кажа девојчето дека Кики и Кака направиле нешто сезонава? Убаво пиша... од една страна претерувате со Меси, од друга страна викате дека не зависите од него.
Mnogu se tumacite vie od Real :pos2: a sto preteruvame so Messi? Covekot e najdobar igrac na svetot pravi spektakal vo momentot cel svet zboruva za nego a ti mi kazuvas deka preteruvame? :toe:
ima edna izreka za Bosancite(iako nemam nisto protiv niv) vika vaka Bosanac kako ti je glava tako nek ti bude i guzica... toa bi trebalo za vas Madridistite da se kaze

Го пуштил да потрча, да се навежба малце. После ќе викате дека поради тоа неможел да го помине.

ajde ke se kladime vo sto sakas..

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323

Да бе, го пуштил да потрча, можи ова Гранеро е. Иначе в среда :tv: и :pusk::pusk::pusk:, гајба Туборг од мене ако не мрдни.

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Да бе, го пуштил да потрча, можи ова Гранеро е. Иначе в среда :tv: и :pusk::pusk::pusk:, гајба Туборг од мене ако не мрдни.
ne be se ebenje ako saka.. izgleda meraklia e pa zatoa saka da se klade sea!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Mnogu se tumacite vie od Real :pos2: a sto preteruvame so Messi? Covekot e najdobar igrac na svetot pravi spektakal vo momentot cel svet zboruva za nego a ti mi kazuvas deka preteruvame? :toe:
ima edna izreka za Bosancite(iako nemam nisto protiv niv) vika vaka Bosanac kako ti je glava tako nek ti bude i guzica... toa bi trebalo za vas Madridistite da se kaze

ajde ke se kladime vo sto sakas..
Па да де, цел свет зборува кај се загуби детево, неможат да го најдат. :nesum:

И поздрав со песнава:

:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom