- Член од
- 27 ноември 2008
- Мислења
- 5.541
- Поени од реакции
- 4.078
Зошто предвреме ни ја дадовте вие.Зошто предвреме си ја земавте титулата?
Се може да се деси до крај.
Не, шала на страна, мислам дека сеуште не е решено ништо.
Зошто предвреме ни ја дадовте вие.Зошто предвреме си ја земавте титулата?
Се може да се деси до крај.
Во ваква форма во која се сега Барса, и дупе и пиче да даат пак не им вреди ништо ...Еспањол дупе ќе даат ако треба, само за Барса да не биде шампион.
Нека даваат дупе...па и нека пушат ако сакаат...јас верувам во овој тиме дека веќе нема да дозволиме поради Еспањол да изгубиме титула!Еспањол дупе ќе даат ако треба, само за Барса да не биде шампион.
neka gi pobedat site mecevi do Sevilla,pa onda so sakaat neka prajt,i 10-0 neka izgubat Barca,sampioni ke sme.Campeones Campeones Olee olee olee:helou:Нека даваат дупе...па и нека пушат ако сакаат...јас верувам во овој тиме дека веќе нема да дозволиме поради Еспањол да изгубиме титула!
Најмногу се плашам од Севиља...но верувам дека ќе победиме и таму!
Страшно ако чекате кикс против Виљареал незнам шо да ви кажам... :pos2:Барса има уште 2 тешки утакмици до крајот. Треба да игра у гости против Виљареал, Севиља па и Еспањол, сепак градско дерби е ...
::u stil na Messi
Bravo za Manuel Fernandes(Avto gol+direkten crven)Мајорка 3-2 Валенсија
Која утакмица беше само ова. Не памтам кога последен пат гледав овакво нешто. Шанси колку ти душа сака, на крај возбудливо до даска, едноставно натпревар кој што ретко се гледа
Абе ок за црвениот направи глупост, ама автоголот во секој случај ќе беше гол. После него налетуваше играч на Мајорка трака да он проба само да ја исфрли топката над голBravo za Manuel Fernandes(Avto gol+direkten crven)