StefanJT26
Captain , Leader , Legend
- Член од
- 11 јануари 2010
- Мислења
- 610
- Поени од реакции
- 7
Барса има за нијанса потежок распоред од Реал , ама мислам дека нема да имаат киксови , па Ел Класико ќе биде решавачки натпревар.
Ја сум сигурен дека нема да имаме пораз ниту нерешено до крај.Кој ме лажеше дека сме имале лесен распоред брее. Кој лесен. Ќе губиме бодови после класикото гарантирам.
http://www.mondobirra.org/download/tuborg33cl.jpgЈа сум сигурен дека нема да имаме пораз ниту нерешено до крај.
И Барса и Реал ќе изгубат бодови со гаранција. Само на кои утакмици тоа тек ќе видимеЈа сум сигурен дека нема да имаме пораз ниту нерешено до крај.
Ма какви Мајорка, Еспањол до крај сите ги добиваат глатко освен Валенсија и Севиља кои играат ко дрогирани против Реал/Барса.Единствено може да киксираат на по две утакмици... Реал со Валенсија и Мајорка, Барса со Еспањол и Севиља.... другото тепаат
Меѓусебен дуел.Ма какви Мајорка, Еспањол до крај сите ги добиваат глатко освен Валенсија и Севиља кои играат ко дрогирани против Реал/Барса.
Сите неутрални би сакала да гледаат ел класико со многу голови по можност нерешено за да биде неизвесно до крајот.
Како одеше на крај ако имаат идентичен број на бодови, гол разлика или меѓусебен дуел?
Да.Значи ако играат нерешено "во предност" ќе биде Барса.
Даааа...ги згазиа..Барса незнаеа гзот кај им е.Да.
Ама треба Реал да е прв, глеј погоре, ги згазиле во првиот дуел, само овие Барса ептен среќа имаат бе.
Гол разлика јеботе, ако и тоа е исто кој има повеќе дадени голови ваљда, имаше неколку страни поназад за тоа.А што ако заврши 2-1, и на крај се имаат исто бодови ? ( голови у гости нема шанси да се гледа)