Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Барса има за нијанса потежок распоред од Реал , ама мислам дека нема да имаат киксови , па Ел Класико ќе биде решавачки натпревар.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Кој ме лажеше дека сме имале лесен распоред брее. Кој лесен. Ќе губиме бодови после класикото гарантирам.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Кој ме лажеше дека сме имале лесен распоред брее. Кој лесен. Ќе губиме бодови после класикото гарантирам.
Ја сум сигурен дека нема да имаме пораз ниту нерешено до крај.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ја сум сигурен дека нема да имаме пораз ниту нерешено до крај.
И Барса и Реал ќе изгубат бодови со гаранција. Само на кои утакмици тоа тек ќе видиме:toe:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Единствено може да киксираат на по две утакмици... Реал со Валенсија и Мајорка, Барса со Еспањол и Севиља.... другото тепаат :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кој ќе победи на Ел Класико, ќе гази све до крај. А тој што ќе загуби нека му е Господ на помош :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Единствено може да киксираат на по две утакмици... Реал со Валенсија и Мајорка, Барса со Еспањол и Севиља.... другото тепаат :)
Ма какви Мајорка, Еспањол до крај сите ги добиваат глатко освен Валенсија и Севиља кои играат ко дрогирани против Реал/Барса.

Сите неутрални би сакала да гледаат ел класико со многу голови по можност нерешено за да биде неизвесно до крајот.

Како одеше на крај ако имаат идентичен број на бодови, гол разлика или меѓусебен дуел?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ма какви Мајорка, Еспањол до крај сите ги добиваат глатко освен Валенсија и Севиља кои играат ко дрогирани против Реал/Барса.

Сите неутрални би сакала да гледаат ел класико со многу голови по можност нерешено за да биде неизвесно до крајот.

Како одеше на крај ако имаат идентичен број на бодови, гол разлика или меѓусебен дуел?
Меѓусебен дуел.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Значи ако играат нерешено "во предност" ќе биде Барса. :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
А што ако заврши 2-1, и на крај се имаат исто бодови ? ( голови у гости нема шанси да се гледа)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
А што ако заврши 2-1, и на крај се имаат исто бодови ? ( голови у гости нема шанси да се гледа)
Гол разлика јеботе, ако и тоа е исто кој има повеќе дадени голови ваљда, имаше неколку страни поназад за тоа. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom