Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Продолжуваме со квалитетната дискусија.
Ако не гледаш намерно терам таква дискусија...зошто за секое лонче имате поклопче. Добро кажа дечкото дека Меси во последните утакмици ве одржуваше во живот, што е ФАКТ!! Не рече дека Барса е слаба и дека нема други квалитетни играчи, само кажа како стојат работите. Ама не, увек има некој попаметен што ќе надополни нешто.

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Ако не гледаш намерно терам таква дискусија...зошто за секое лонче имате поклопче. Добро кажа дечкото дека Меси во последните утакмици ве одржуваше во живот, што е ФАКТ!! Не рече дека Барса е слаба и дека нема други квалитетни играчи, само кажа како стојат работите. Ама не, увек има некој попаметен што ќе надополни нешто.
ako ubo kazal deckoto tresni mu edna zelena! :) i nie ubo mu kazavme so e problemot tuka!

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
da no neznam kolku si primetil deka Barcelona ima samo 3 porazi(vo site natprevaruvanja) godinava.. i deka ne e tolku lesno da i se dade gol imame najmalku primani golovi vo La Liga! taka sto jas samo znam deka ke bide teska igra i za Barca i za Real.

Да , и ако испадне нерешено , Барса има предност , ама во таков одлучувачки натпревар , Реал нема да попушти , посебно не ако игра дома.

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Да , и ако испадне нерешено , Барса има предност , ама во таков одлучувачки натпревар , Реал нема да попушти , посебно не ако игра дома.
sve moze da ispadne 1 X 2 :) ne rekov deka Real ke im gi podari bodovite na Barca tuku samo rekov ke bide teska utakmica i za Real iako se domakini zatoa sto Barca ima podobra odbrana i vo napadot do nekade se isiti...

B

Beck's

Гостин
sve moze da ispadne 1 X 2 :) ne rekov deka Real ke im gi podari bodovite na Barca tuku samo rekov ke bide teska utakmica i za Real iako se domakini zatoa sto Barca ima podobra odbrana i vo napadot do nekade se isiti...

do nekade si vo pravo,sekoj rezultat e mozen samo 1X odamna e odstranet ko mozna opcija:tv:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
ti vikas da ne e Messi.. a so Osasuna koj dade golovi? Messi e dodatok na dobrata igra na timot so i da kazes gresis zs ne mislis pred da pisuvas.
Само вртиш во круг
Формата на Барса паѓа ,Анри и Ибра врска немаат во последниве неколку утакмици (а и претходно не играа нешто посебно)
Одвај Осасуна ја тепавте ,остај го твјот муабет кој ги дал головите ,тешко вас во Мајорка со ваква игра
Немој да мислиш дека водам инат и зборам нешто лошо за Барса ,го кажувам само она што е очигледно
Што се однесува во борбата за титулата секако дека сум на стрната на Барса наспроти Реал М. и затоа ќе ви биде подобро да си испаднете од ЛШ барем да се фокусирате да домашно првенство да не им дозволите на "галактикосите" да ја земат титулата :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
А да се откаже Арсенал од ЛШ па да се бори во домашно првенствосо Челзи и Манчестер за титулата што викаш:)

Тежок викенд за Барселона, но Мајорка како и да игра дома сепак е Мајорка, просечен тим и мора да се оди на победа, иако загрижува формата на Златан и Анри.

Реал последниве години нема проблеми со Атлетико, на гости нон стоп ги победува, а не ми текнува како беше на Бернабе но не верувам да кикснат.

B

Beck's

Гостин
А да се откаже Арсенал од ЛШ па да се бори во домашно првенствосо Челзи и Манчестер за титулата што викаш:)

Тежок викенд за Барселона, но Мајорка како и да игра дома сепак е Мајорка, просечен тим и мора да се оди на победа, иако загрижува формата на Златан и Анри.

Реал последниве години нема проблеми со Атлетико, на гости нон стоп ги победува, а не ми текнува како беше на Бернабе но не верувам да кикснат.
1-1 so gol od ofsajd.Tipicno za niv:tv:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Само вртиш во круг
Формата на Барса паѓа ,Анри и Ибра врска немаат во последниве неколку утакмици (а и претходно не играа нешто посебно)
Одвај Осасуна ја тепавте ,остај го твјот муабет кој ги дал головите ,тешко вас во Мајорка со ваква игра
Немој да мислиш дека водам инат и зборам нешто лошо за Барса ,го кажувам само она што е очигледно
Што се однесува во борбата за титулата секако дека сум на стрната на Барса наспроти Реал М. и затоа ќе ви биде подобро да си испаднете од ЛШ барем да се фокусирате да домашно првенство да не им дозволите на "галактикосите" да ја земат титулата :)
ахахаха да ги пратиш барса доволно да зборуеш ама напразно зборуваш :smir: баш Анри последниве утакмици се враќа во формата од лани, со валенсија он влезе и се осети разлика на теренот 2, изигра брилијантно и оттогаш е се подобар и подобар само некна беше изваден во прво полувреме заради тактичка замисла на Пеп.Така да вие надевајте се дека Барса не се во форма само тоа ви останува оти знаете дека ќе го јадете на емирати и на кампот па да не правиме муабет :smir:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.843
Поени од реакции
10.286
Мислам дека поприоритетен ќе биде натпреварот со Мајорка отколку со Арсенал. Сепак за Арсенал има реванш на Кампот, а од Мајорка ако се изгубат бодови отиде возот. Реал не е шала годинава, со право се креваат во облаци. Лани им реков да не се надеваат премногу зошто многу ќе се разочараат...годинава предвидувам многу тежок натпревар. И нерешено би ни одговарало. А за играта, да не заборавите, играме без најдобриот плејмејкер во светот. Кога се на теренот заедно со Иниеста да ја градат играта наместо Јаја и Бускетс :kesa: ситуацијата е многу поразлична.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940

Ако не киксат до бернабеу, тешко ќе се гледа атмосферата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom