Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Уште 29 да се сруши рекордот од 107 :smir:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
bb[noone];3427922 напиша:
ахахаха да ги пратиш барса доволно да зборуеш ама напразно зборуваш :smir: баш Анри последниве утакмици се враќа во формата од лани, со валенсија он влезе и се осети разлика на теренот 2, изигра брилијантно и оттогаш е се подобар и подобар само некна беше изваден во прво полувреме заради тактичка замисла на Пеп.Така да вие надевајте се дека Барса не се во форма само тоа ви останува оти знаете дека ќе го јадете на емирати и на кампот па да не правиме муабет :smir:
Добро во форма се ,и Анри игра добро ,како што ќе кажеш така е ,ако толку си запнал ...ќе видиме против Мајорка ,а и против Арсенал дали ќе летате толку високо во облаци ,се разбира не мислам ништо лошо за Барса само гледам реално на ситуацијата

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
1-1 so gol od ofsajd.Tipicno za niv:tv:
Ај објасни за која утакмица збориш??? Реал првата играше во гости со Атлетико, тепаше 2-3. Сега играме дома, незнам за која утакмица на Бернабе збориш и за кој офсајд??

Мислам дека поприоритетен ќе биде натпреварот со Мајорка отколку со Арсенал. Сепак за Арсенал има реванш на Кампот, а од Мајорка ако се изгубат бодови отиде возот. Реал не е шала годинава, со право се креваат во облаци. Лани им реков да не се надеваат премногу зошто многу ќе се разочараат...годинава предвидувам многу тежок натпревар. И нерешено би ни одговарало. А за играта, да не заборавите, играме без најдобриот плејмејкер во светот. Кога се на теренот заедно со Иниеста да ја градат играта наместо Јаја и Бускетс :kesa: ситуацијата е многу поразлична.
Па тоа се обидувам да кажем цело време. Ја во ниеден момент не реков дека Барса е слаба, туку дека моментално не ја игра за нив препознатливата игра, со многу чисти шанси за гол. Но некои очигледно се овде само да тераат инает, како мазги се.

Кантона ис Бек

Mиљонерче
Член од
23 февруари 2010
Мислења
1.385
Поени од реакции
905
Мислам дека поприоритетен ќе биде натпреварот со Мајорка отколку со Арсенал. Сепак за Арсенал има реванш на Кампот, а од Мајорка ако се изгубат бодови отиде возот. Реал не е шала годинава, со право се креваат во облаци. Лани им реков да не се надеваат премногу зошто многу ќе се разочараат...годинава предвидувам многу тежок натпревар. И нерешено би ни одговарало. А за играта, да не заборавите, играме без најдобриот плејмејкер во светот. Кога се на теренот заедно со Иниеста да ја градат играта наместо Јаја и Бускетс :kesa: ситуацијата е многу поразлична.
Па и реал да изиграше десет натпревари повеќе од барса немаше да е на ова место, Барса игра на повеќе фронта, играше и во Јапонија, а реал, си испадна веднаш од купот, еве и од европски натпревари и се концентрира само на првенство. Барса мислам дека ќе има сега проблеми зошто згуснат е распоредот но мора да стегнат заби да не останат со празни раце:toe:

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Само вртиш во круг
Формата на Барса паѓа ,Анри и Ибра врска немаат во последниве неколку утакмици (а и претходно не играа нешто посебно)
Одвај Осасуна ја тепавте ,остај го твјот муабет кој ги дал головите ,тешко вас во Мајорка со ваква игра
Немој да мислиш дека водам инат и зборам нешто лошо за Барса ,го кажувам само она што е очигледно
Што се однесува во борбата за титулата секако дека сум на стрната на Барса наспроти Реал М. и затоа ќе ви биде подобро да си испаднете од ЛШ барем да се фокусирате да домашно првенство да не им дозволите на "галактикосите" да ја земат титулата :)
a koj e spored tebe vo podobra forma od barcelona uopste vo site ligi? aj kazi?

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
gunner_mkd ako si tolku realen bi trebalo da gi poglednes statistikite i da bides "realen"kako sto kazuvas! posle dojdi i kazi mi deka ne sme vo forma!

http://www.fcbarcelona.com/web/english/futbol/temporada_09-10/arxiu_partits/llistat_tots_partits/tots_els_partits.html

http://www.arsenal.com/fixtures/fixtures-reports

http://www.fcbarcelona.com/web/english/futbol/temporada_09-10/arxiu_partits/lliga/classificacioLliga.html

http://www.premierleague.com/page/Statistics/0,,12306,00.html

Samo na Chuck Norris mu priznavam na nikoj drug da bevte vo podobra forma ke napravevte pogolema razlika vo golovi?! :toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Samo na Chuck Norris mu priznavam na nikoj drug da bevte vo podobra forma ke napravevte pogolema razlika vo golovi?! :toe:
Има време и за тоа, до крајот има уште многу да се игра. :tv:

Барселона можеби последните натпревари не е во форма и не ја игра својата игра, ама не можат и тие 38 натпревари во Примера константно да ја играат истата игра, мора некогаш и да се помачат малку за да стигнат до трите бода. И Реал последниве 3-4 натпревари немаше речиси никава игра, ама пак победуваше, и тоа убедливо.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Добро Браво ,немам коментар супер сте топ играте во најдобра форма сте ,Анри и Ибра одлично се согласуваат во нападот ,Чави ич не ви фали ,Меси прави лом
Осасуна многу лесно ја тепавте ,Мајорка ќе ја попарите со 5-6 гола разлика ,во ЛОндон на Арсенал ќе му одржите фудбалска лекција ...итн итн

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Има време и за тоа, до крајот има уште многу да се игра. :tv:

Барселона можеби последните натпревари не е во форма и не ја игра својата игра, ама не можат и тие 38 натпревари во Примера константно да ја играат истата игра, мора некогаш и да се помачат малку за да стигнат до трите бода. И Реал последниве 3-4 натпревари немаше речиси никава игра, ама пак победуваше, и тоа убедливо.
Pa toa e problemot zatoa sto ima decishta sto se naviknati na nekolku fenomenalni utakmici na golemite ekipi i posle koga ne ke dokazat dobra igra odma brukaat po net demek se nekoi analisti a nemaat ni A od toa... mora da se razbere deka i igracite se obicni luge kako nas so problemi i deka ne se sekogogas vo dobro raspolozenie...
plus golemiot broj na natprevari go pravi i svoeto...

Добро Браво ,немам коментар супер сте топ играте во најдобра форма сте ,Анри и Ибра одлично се согласуваат во нападот ,Чави ич не ви фали ,Меси прави лом
Осасуна многу лесно ја тепавте ,Мајорка ќе ја попарите со 5-6 гола разлика ,во ЛОндон на Арсенал ќе му одржите фудбалска лекција ...итн итн
e toa e be brat si zaboravil koga Arsenal dal 6 gola posleden pat i mi cvicish tuka . naviknat si na barsa da ja gledas i koga ke dade 2-3 gola barca vikas slaba e!

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Pa toa e problemot zatoa sto ima decishta sto se naviknati na nekolku fenomenalni utakmici na golemite ekipi i posle koga ne ke dokazat dobra igra odma brukaat po net demek se nekoi analisti a nemaat ni A od toa... mora da se razbere deka i igracite se obicni luge kako nas so problemi i deka ne se sekogogas vo dobro raspolozenie...
plus golemiot broj na natprevari go pravi i svoeto...

e toa e be brat si zaboravil koga Arsenal dal 6 gola posleden pat i mi cvicish tuka . naviknat si na barsa da ja gledas i koga ke dade 2-3 gola barca vikas slaba e!
Ништо лошо не реков за Барса
Незнам што се палиш толку кога ве чекаат две тешки гостувања ,ама ај твое си е

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Уште 29 да се сруши рекордот од 107 :smir:
Најискрено не верувам дека ќе успеете да го срушите. Се е можно ама не ми се верува да бидете толку ефикасни на следниве натпревари, а уште помалку ако титулата се реши порано, па на последните натпревари ќе си ја подаваат само топката како на тренинг да се:toe:Тој рекорд ќе остане нечешнат уште некое време:helou:

I

IBIZA SOUND

Гостин
pa lani ako na poslednite 2 3 natprevari pep ne igrase so B timot ke bese srusen
no toa e toa

B

Beck's

Гостин
Ај објасни за која утакмица збориш??? Реал првата играше во гости со Атлетико, тепаше 2-3. Сега играме дома, незнам за која утакмица на Бернабе збориш и за кој офсајд??

.
neli on kaza citiram" nz kako zavrsi mecot na Bernabe" sigurno misli na lanskiot mec,posto ova godina ne se sretnale u Bernabe.Kapisi?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom