Совет за најдобар ремет

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
стварно незнам каков наслов да напишам, сакав само ПОМОШ да пишам ама ептен дегенски ќе изгледаше... :)

епа вака.. у последно време на www.prijateli.com.mk врие педофили, манијаци, стари мажи кои се болни по секс и цело време ги замараат женските на пријатели.
Направив лажен профил, со моделка (ставив неколку слики и во галерија)
и првиот ден добив околу 100 пораки, по неколку дена (денес) имам:

Имате вкупно 658 пораки.
1116 корисници го имаат разгледано Вашиот профил за последните 7 дена.
Настрана од тоа коментарите у Галериите и барање на пријателствата.

Секоја порака е у стил (сакаш да се запознаеме, многу си секси не си свесна како би те Е*ел итн..)

Сеа, помош ми треба за како да ги изнесам сите пораки во јавноста. Со скриншотови порака по порака МНОГУ скриншотови ќе треба. Мислев да ги снимам пораките со Camtasia studio само и тоа ќе испадне многу работа.
Дали ќе може да оставам пасворд на сите и да си влегуваат у акаунтот (ама така може и некој да го злоупотреби тоа и да ги избрише пораките или акаунтот)

Затоа, барам помош од вас како да ги изнесам сите забегани пораки во јавност :))

Има една програма, мислам дека се викаше Website HTT Copier, ги симнува целосно страните и сите линкови кои што се на нив :) Обиди се со неа.

Тешко дека ќе можеш со лозинката освен screenshots да направиш не гледам друга алтернатива :)

Побарав за Website HTT copier...
http://www.httrack.com/page/2/en/index.html
кој е од овие?

Ајс неможе со лозинка можат да избришат слики, да го избришат акаунтот и да не ги почитуваат правиалта и да ни го избришат, лозинка нема шанси, освен ако не го давам само на ВИП :)

уште по бедно е шо има и лезбејки* на пријатели

*-машки но лајф дечиња шо сакаат да фанат некое сликиче од друго женско

Богами, мој човек си ти батко... иначе ова ме потсети кога пред некој месец ги заебавав лезбејките на точка.чат, претставувајќи се како лезбејка, поточно како бисексуалка. Никот ми беше ана_би.
Им вртам јаки секс муабети, па дури и си отворив е-маил на кој ми праќаа слики, а и јас им праќав, една слика од оние згодни непознати девојки што ги има во галерија :)

свака част... ова треба да иде у холот на славните ! ! !

хахаха.. интересна идеа. Инаку на Мирц порано колку ремет пагаше ама со женски ник :pos: хахахахахаха

Ретардирана тема... ама закажи им на сите во исто време и понеси камера со тебе да ги снимаш кои фаци ќе ги направат кога ќе им се претставиш.

имам праено вака на хи5 интересно е :helou:

Ретардирана тема... ама закажи им на сите во исто време и понеси камера со тебе да ги снимаш кои фаци ќе ги направат кога ќе им се претставиш.
Им закажувам ама не би сакал да бидам до напален No-life манијак..

Неколку дури и од друг град сакаа да идат..

А вие планирате да ми помагате како да изнесам се у јавност или ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom