Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Што ми требаше да пишам дека на 5 сајта сум член, се утепав од едитирање.
Ебате. :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Ништо неможе со Замунда, веќе не. Почнале масовоно да аплоадираат m-HD и 480p филмови со по 20 сидера просек, секој нов добар-познат филм го има во неколку рипа 1080p 720p m-HD, перефекција! и пред се максимална брзина нон стоп. Godsend! :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ништо неможе со Замунда, веќе не. Почнале масовоно да аплоадираат m-HD и 480p филмови со по 20 сидера просек, секој нов добар-познат филм го има во неколку рипа 1080p 720p m-HD, перефекција! и пред се максимална брзина нон стоп. Godsend! :)
Уште да се подобрат со HD серии (The Office пример) и нема да ни треба друг сајт.
А да, и да ставаат CloneDVD исо од игриве, а не да ги аплоадираат само кога има крак. :)

--- надополнето ---

Ако имате искуство со приватни тракери, сте член на повеќе од 3, држите добро ратио на нив може да успеете да влезете на форумов каде покани од стилот iptorrents i BIT-HDTV ги има на кило(сироти луѓе со денови им седат отворени темите никој не е заинтересиран за покана таму:helou:), а дури и од стилот на torrnetleech ако имате среќа може релативно лесно да начекате.

http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=torrent+invites&aq=f&aqi=g1g-c1g6g-m2&aql=&oq=&gs_rfai=
Првиот линк.

За подетално расчепкајте страната,обавезно пред да се регистрирате прочитајте правила faq итн, само да ви кажам не е лесно влегувањето, може да чекате од неколку денови до неколку недели за влез, ама може да ви се исплати.

Хех, одма ме промовирале. :))

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Уште да се подобрат со HD серии (The Office пример) и нема да ни треба друг сајт.
А да, и да ставаат CloneDVD исо од игриве, а не да ги аплоадираат само кога има крак. :)
Има и серии у HD, Тру Блад, Брејкинг Бед, Хаус. Не можам да се сетам што друго видов (тоа барав и одма начкав у HD) незнам дали користиш програми од типот на JDownloader? има еден форум за m-HD/HD на него има доста серии со таков квалитет, ама филмот е што мора да симињаш со JDownloader, иначе раце ќе ти паднат од копирање линкови :pos: вака само ги шибаш линковите и програмот сам прави captcha recognition, сам екстрактира на ма све прави! лудило! :) BTW, форумот се вика HD-UNIT3D.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ма не е проблем тоа, на BHD ги има скоро сите серии во HD што ми требаат.
Зборев за Замунда, мора малце да го прошират тоа рангот на серии...

Него, голем плус кај нив (што не сум видел на друг тракер) е што ставаат само ПРОВЕРЕНИ игри, значи ако ја симнеш мора да работи. :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Ма не е проблем тоа, на BHD ги има скоро сите серии во HD што ми требаат.
Зборев за Замунда, мора малце да го прошират тоа рангот на серии...

Него, голем плус кај нив (што не сум видел на друг тракер) е што ставаат само ПРОВЕРЕНИ игри, значи ако ја симнеш мора да работи. :)

Да, сите игри што сум ги симнал од таму се покажале топ, него незнам дали знаеш дека повеќето торенти-рипови и што уште не, од Замунда уствари им се од најдобриот Руски торент - сајт, нема што нема...и скоро све иде со добра брзина скоро како на Замунда :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Мининова е без конкуренција, нема што нема. :p па уште и стои на листава

Хехе, кога сум тука, зошто торентите од замунда и арена не се симнуваат од хрватска, италија и шведска?

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Па изгледа замунда ги блокира сите земји освен Бугарија, Македонија и незнам дали има други.

Член од
1 март 2010
Мислења
379
Поени од реакции
64
Мининова е без конкуренција, нема што нема. :p па уште и стои на листава

Хехе, кога сум тука, зошто торентите од замунда и арена не се симнуваат од хрватска, италија и шведска?
Коj се интересира како да симнува од Замунда во Хрватска, да чита тука http://www.bug.hr/forum/topic/razni-mrezni-problemi/zamunda/32216.aspx?page=10

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Мојот рекорден ratio на bitgamer.com!

Подарок (100 гига) од член на torrent-invites, madness! :)

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Се надворешни торренти си сидал до сега.

Иначе и ја до негде нездраво ратио држим овде, и после на torrentleech било тешко да се сида со слаба конекција 20мб/0.768кb:helou:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Се надворешни торренти си сидал до сега.

Иначе и ја до негде нездраво ратио држим овде, и после на torrentleech било тешко да се сида со слаба конекција 20мб/0.768кb:helou:

Не сум сидал ама ич! :)

10 гига имаш кога ќе се регистрираш, а 100 гига ми прати бонус еден член од torrent-invites. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom