HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
ај ако може инвајт ... бета клуч да ми пратите :S

ВИ БЛАГОДАРАМ ПРЕДВРЕМЕ !! Па се надевам дека ќе се дружиме почесто :)))

Еве ви мсн --- aki_ronaldo@hotmail.com

УШТЕ ЕДНАШ БЛАГОДАРАМ ДЕЧКИ !

има некој друг проблем да се логира на страната?

ВИ БЛАГОДАРАМ ПРЕДВРЕМЕ !! Па се надевам дека ќе се дружиме почесто :)))

Ја без бета кључ напраив акаунт само пишеш Username, password и e-mail и моеш да играш...:smir:

Пандата е имба напраена , ако те фати нема багење , шлапајнци еден куп се јадат. Треба да ја избалансираат.
Играв против една панда со Wildsoul..
Јак играч беше.. На почеток го јадевме сите... 10-12 секунди без мрдање не држеше 1в1..
Но по некое време се развив.. И ме оставаше на малку крв после тие 4 магии.. Пуштам Elder Parasite, и размавам со голем демиџ, партал го напраам со 100 крв...

Само што треба да си говедо да преживееш на почеток(Helm of Black Legion, Wingbow и уште нешто изгледа имав што ми даваше доста одбрана:...).. За 1в1 е многу имба...
Night Hound со Nullfire Blade (и останато carry build), би можело да ја скрши..
Pounce -> Smoke Bomb -> Elder Parasite
Ке го измлати додека е во Smoke Bomb.. Nullfire е, бидејки доколку е развиена пандата, нема шанси да ја бутне додека да излезе од Smoke Bomb.. Вака кога излезе панда, нема доволно мана за сите магии да ги нареди..

Играта како тек да е во фаза, не ми се допаѓа како Тини со една магија ми ја кине главата а јас на full hp со Венџефул. Има некој херои неможе да ги допреш. Ја играм ама се нервирам зш нема баланс.

Дечки тоа трае без бета кеј еден ден само.... ВО ПОТРАГА ПО БЕТА КЕЈ :С:С:С:С

ВИ БЛАГОДАРАМ ПРЕДВРЕМЕ !! Па се надевам дека ќе се дружиме почесто ))

Ај некој нека ми даде бета кеј за играва... ? Барам неколку месеци и не можев да најдам... vlacki_noob@live.com
Благодарам одназад... :))))

Се надевам дека ќе играмееееееееееееееееее ааааааактивно .. .:)

абе добра ќе биде играта (неќу криво :) ама во меѓувреме можете да ја пробате League of Legends, јас ја играм оваа и е стварно добро направена и средена. Имате фри херои кои се менуваат секоја недела, а со текот на играњето собираш инфлуенс поинтс со кои се купуваат трајни херои. Многу е слична на дота а и на оваа ХОН( главен конкурент на ИГН топ РТС, РПГ гаме оф 2009). Вреди да се проба бидејќи е тотали фри па додека да излезе ХОН може да се гејма.(iako spored mene e podobra od HON).:smir:

ПС. следете го линков за регистрација и download: https://signup.leagueoflegends.com?ref=4b5848c37f475

абе добра ќе биде играта (неќу криво :) ама во меѓувреме можете да ја пробате League of Legends, јас ја играм оваа и е стварно добро направена и средена. Имате фри херои кои се менуваат секоја недела, а со текот на играњето собираш инфлуенс поинтс со кои се купуваат трајни херои. Многу е слична на дота а и на оваа ХОН( главен конкурент на ИГН топ РТС, РПГ гаме оф 2009). Вреди да се проба бидејќи е тотали фри па додека да излезе ХОН може да се гејма.(iako spored mene e podobra od HON).:smir:

ПС. следете го линков за регистрација и download: https://signup.leagueoflegends.com?ref=4b5848c37f475

Мене многу ми е глупа, некако сакале нешто како дота ама отишле многу настрана и ја заебале. ХоН е многу поинтересна , иста си е како старата дота , само многу подобрена без дополнителни срања.

hon e pojaka ama ako imas beta kluc. a bidejki jas neam ke igram LoL.

ps: ako imas ti rezerva prati :)

Стигнав ја до 1800 :D

I got no life xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom