Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[SIZE=-1]Eastern Prоmises :drk:
Eastern_promises_poster.jpg

Виго Мортенсен
, владее!
Добар филм. Навистина добар.
[/SIZE]

28 дена.Сега беше на сител

се наежив

Конечно застанав да го гледам
Александар (онај на Оливер Стон) 4/10
Морам да ги потврдам сите коментари за еден од најглупите историски филмој. Добро можи малку и приказната придонесе за оцената. Малку ми ги врати старите мислења за тематикава и барем влегов во филмот, барем за момент да осетам како се чувствувале сите војници кои морале да го пратат :nesvest:. Поглупо сценарио не можи да постои кој имбецил бил овај александар :drk:... ццц

Ми се поредија добриве филмови деновиве..
До пред малку..

:pipi:

Сред колоквиумска недела...малку потешко дека гледав филм,а од подобрите филмчиња шо сум ги гледала се Identity,Lucky Number Slevin,Unfaithful,Requiem For A Dream,Godfather1,2 i 3....ги има многу!

zastramotaa kako smeese do sega da go nemas ovaj film gledanoo ova e legendaren film zaedno so grupataa zakon se RIP JIM MORRISON
офтопик: каде прочита дека го немам гледано претходно- прво..:smir:
а второ..Темата е "Последен гледан филм"..а не "Филмови гледани за прв пат" :toe:

i-am-legend-bigposter.jpg
I AM LEGEND - Еден од најдобрите филмови што сум ги гледал, и кај што глумел Will Smith.Филмот е закон нема што.

i-am-legend-bigposter.jpg
I AM LEGEND - Еден од најдобрите филмови што сум ги гледал, и кај што глумел Will Smith.Филмот е закон нема што.
abe kuceto umira... a i jas iam germanski ovcar i neubo e :D... so kuceto go gledav ... pustoto se pulese ko tele vo sarena vrata i ke zalaese ko ke ja videse taja samanta :D.... hhhhhh

Прееска на Сител го гледав Дон Жуан.Интересно и релаксирачко филмче кое ја поттикнува романтичноста.

Прееска на Сител го гледав Дон Жуан.Интересно и релаксирачко филмче кое ја поттикнува романтичноста.

Дон Жуан е прекрасно филмче ем лесно за гледање, а и Џони Деп е одличен во филмот.

Само што го изгледав I am Legend, одличен, како и сите филмови со Will Smith. Или човекот знае да се ги одбере улогите или едноставно го бива...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom