Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Rise_of_the_footsoldier.jpg

добар англиски филм, вреди да се гледа

Последен не е али е многу добар барем за оној сто гледа хорори GRUDGE 1 I GRUDGE 2 али американските верзии.(по мозност на сараунд)
51813.jpg

Вреди да се гледа или џабе потрошено време. Ми се чини секоја наредна Американска пита е срање.

Pa iskreno jas uste pred da go gledam ne ni ocekuvav nesto posebno od american pie....onaka kolku da se nasmees i da poglednes nekoi gluposti:icon_bigg
a inaku od site dosega american pie ovoj del najveke mi se sviga(a moze i zaso e nov i ne mi e zdosaden seuste)
i uste nesto sto ke im se dopadne na maskiot pol,mislam deka vo beta house ima poveke golotija od predhodnite:icon_lol:

American Pie се трпеше до третиот дел. Понатаму незнам што им удри во главата па не можат да престанат со снимање...

BTW, последно и по 10-ти пат Shark Tale (2004). Will Smith како рипката Оскар и Robert DeNiro како Ајкулата Дон Лино... Супер анимирано филмче, според мене подобрар од Finding Nemo.

Вечерва се изнагледав филмој, очите ми паднаја..

Прво, „Man on fire“ со Denzel Washington по милионти пат.
Па, „The pacifier“ со Win Diesel. Прејака комедија.
И.. „The devil wears prada“ со Meryl Streep и Anne Hathaway.

Death Sentence preubav film me potseti na Man on Fire i zatoa uzivav fo filmot imase mnogu propusti ama se na se vredi da

se gleda filmot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom