Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Tukusto go dogledav The Bucket List so M.Freeman i J.Nickolson, strasno dobar film.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
[SIZE=-1]Eastern Prоmises :drk:

Виго Мортенсен
, владее!
Добар филм. Навистина добар.
[/SIZE]

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
28 дена.Сега беше на сител

се наежив

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Конечно застанав да го гледам
Александар (онај на Оливер Стон) 4/10
Морам да ги потврдам сите коментари за еден од најглупите историски филмој. Добро можи малку и приказната придонесе за оцената. Малку ми ги врати старите мислења за тематикава и барем влегов во филмот, барем за момент да осетам како се чувствувале сите војници кои морале да го пратат :nesvest:. Поглупо сценарио не можи да постои кој имбецил бил овај александар :drk:... ццц

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Ми се поредија добриве филмови деновиве..
До пред малку..

:pipi:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
39
Поени од реакции
1
Сред колоквиумска недела...малку потешко дека гледав филм,а од подобрите филмчиња шо сум ги гледала се Identity,Lucky Number Slevin,Unfaithful,Requiem For A Dream,Godfather1,2 i 3....ги има многу!

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
zastramotaa kako smeese do sega da go nemas ovaj film gledanoo ova e legendaren film zaedno so grupataa zakon se RIP JIM MORRISON
офтопик: каде прочита дека го немам гледано претходно- прво..:smir:
а второ..Темата е "Последен гледан филм"..а не "Филмови гледани за прв пат" :toe:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
I AM LEGEND - Еден од најдобрите филмови што сум ги гледал, и кај што глумел Will Smith.Филмот е закон нема што.

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
I AM LEGEND - Еден од најдобрите филмови што сум ги гледал, и кај што глумел Will Smith.Филмот е закон нема што.
abe kuceto umira... a i jas iam germanski ovcar i neubo e :D... so kuceto go gledav ... pustoto se pulese ko tele vo sarena vrata i ke zalaese ko ke ja videse taja samanta :D.... hhhhhh

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Прееска на Сител го гледав Дон Жуан.Интересно и релаксирачко филмче кое ја поттикнува романтичноста.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Прееска на Сител го гледав Дон Жуан.Интересно и релаксирачко филмче кое ја поттикнува романтичноста.
Дон Жуан е прекрасно филмче ем лесно за гледање, а и Џони Деп е одличен во филмот.

Само што го изгледав I am Legend, одличен, како и сите филмови со Will Smith. Или човекот знае да се ги одбере улогите или едноставно го бива...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom