Како се познава жена која немала секс долго време?

• Креатор на темата Креатор на темата alek34
  • Време на започнување Време на започнување
leleeeee takva e drugarka mi od koa raskina so deckoto i nemala sex 8 meseci ama ni na kraj pamet ne mi tekna deka moze da e do toa :D

leleeeee takva e drugarka mi od koa raskina so deckoto i nemala sex 8 meseci ama ni na kraj pamet ne mi tekna deka moze da e do toa :D
Сега сите знаеме дека другарка ти за кур и државата ќе ја продаде ама дај дијагноза, дали путенцето и жвака, дали оган и излегува од путенцето, дали привлекува банани, краставици, вибратори и други женски помагала...

И стварно незнам кој ми избриша мислењето кога направив компарација помеѓ две биолошки потреби. Колку и да постои потребата убаво може да се прикрие, не постојат некои потсвесни "симптоми" кои се индикатори дека особата немала секс, не јадела, етц долго време... Океи, вие си знаете.

И да, глупа е.. дискусијата. :)

Ова е веќе друго,подобро објаснето :smir:
Ве молам држете се до темата каква и да е :wink:

Дур не и го закачиш не можеш да кажеш дали долго била без секс.

Како се познава?

Па конечно се решава да ми направи муабет и на мене.

Не се познава. Ни маж не се познава. Никако. Шо поише да дебатираме... Исто како да дебатираме на тема “како ќе познаеш жена што пиела сок прошлата среда“ мајку му....

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
pa postegnata,posramezliva treba da ja ubeduvas mnogu e lesno da se poznae
taa so ima sekoja den seks ili e seksualno aktivna odma skoka i te cade

Дрхти како лист, и воедно и се тресат колената ако ја поглалиш за коса, се приближува до тебе и се разбира eye contact.

Дрхти како лист, и воедно и се тресат колената ако ја поглалиш за коса, се приближува до тебе и се разбира eye contact.

Може има трема,мене овие симптоми само на тоа ме асоцираат.

Може има трема,мене овие симптоми само на тоа ме асоцираат.

У моите скромни неколку случаи се покажало спротивно, згора на тоа тешко дека ако има трема ќе се приближува до тебе, нели? :)

кај жена што не ја познаваш 1 ден не можиш да познаеш....кај тие од опкружувањето секако дека нервозата е показател за немање или недоволен секс....

Зависи од карактерот...другите пак едвај чекаат да те "навалат"

У моите скромни неколку случаи се покажало спротивно, згора на тоа тешко дека ако има трема ќе се приближува до тебе, нели? :)

Како се познава лубеница дека е зрела? Додека не ја расцепиш нема да знаеш.Така и прашањево на темава е без врска,да некој со сигурност открива симптоми :)

Како се познава лубеница дека е зрела? Додека не ја расцепиш нема да знаеш.Така и прашањево на темава е без врска,да некој со сигурност открива симптоми :)

Затоа реков во моите неколку случаи, што не значи дека е обавезно меродавно или пак, со сигурност точно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom