ZoraNaSlobodata
Чоечко суштество
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 111
Не е исто , мажите имаат природни предиспозиција да шарат ваму таму,то ви е чиста биологија.
Незнам од кај ти е дипломата за биолог, ама не верувам дека ти е од Македонија. Дали машкото изневерува, или девојката, тоа е скроз исто. Не ја сфаќам поентата на темава, зошто нема смисла да се праша тоа. Нормално дека е исто. Малце метафора: во една врска, партнерите се однесуваат како дресирано куче и газда. Дресираното куче јаде само од раката на газдата. Ако му фрли некој друг јадење тоа го мириса и го одбива. А кучето скитник јаде од кој ќе стигне. Е сега, ако пак газдата не му дава редовно јадење тоа наоѓа што било само да се прехрани. Глупа е метафорава, ама тоа е реалност. Кој ме сфати супер, кој не - тешко на неговите дома :pos2:.Не е исто , мажите имаат природни предиспозиција да шарат ваму таму,то ви е чиста биологија.
a be ne e samo toa,masko moze da izneveruva,toa mu e dozvoleno so zakonite na prirodata.Секако дека е исто.
Има само разлика во половите органи.
e pa zasto si begala od casovite po biologija?:pos2:aj pojasni mi gi zakonite na prirodata
mnogu prosto e toa,vo prirodata maskite sekogas se borat megu sebe za da oplodat nekoja zenka,i sekogas najjakiot oploduva,sto znaci deka najjakiot moze da oplodi mnooooooooooogu zenki(pa neli i vo edna farma eden petel oploduva mnooooogu kokoski(a isto e kaj drugite zivotinki)) heheheheheheизвини момче...но не ми ги појасни законите сеуште
ama ne te stavaat,prirodata odlucila da ne te stavat,...sto da se pravidruze vidi vaka...i mene da me staat vo PETLARNIK so miljon petli i ja ke gleam da gi zadovolam site taka da... :pos2:
ama taka ja izneveruva prirodata,znaci beliot izneveruva,a crniot ne,...i prirodata odlucila nekoj da ima bel ten , ama toj ako resi da e temen ke ide vo solarium i ke se iskvarca...taka da fuck the nature :baeh:
ne znam toa,ti si znaes koj ke znae...koj ke znae :baeh: