Дали е исто кога изневерува машко, и кога изневерува девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
Исто е, нормално. Разлика е само у тоа што машкото некогаш може да изневерува ниту од љубов, ниту од потреба за задоволување туку само едноставно да си го задоволи своето машко его.- ТОА Е ОПРАВДАНО :D

Исто е и кога изневерува машко и женско неверство си е неверство без разлика што и како довело до тоа.

Не е исто изневерувањето кај мажите и жените.Девојките кога изневеруваат имаат вистинска причина за тоа,дали е тоа некоја возбуда која им фали во врската,или недоволната љубов кон партнерот незнам.Мислам дека типот со кој што го вараат нивниот дечко има нешто во него што ги привлекува.

Додека кај мажите е друга работа.Вараат и без да им се допаѓа девојката.Пијани испровоцирани од некоја бомбастична девојка,проработува помалата глава и прават глупост.

Имаше еден член напишано,дека ја има изварано девојката,меѓутоа во ниедна секунда на нема изневерено љубовта која ја чуствува према неа.И јас имам направено така а верувам и други мажи.

Имаше еден член напишано,дека ја има изварано девојката,меѓутоа во ниедна секунда на нема изневерено љубовта која ја чуствува према неа.И јас имам направено така а верувам и други мажи.
Мислиш да сакам некоја, а одвреме навреме да се п..л.*е**с***н..а.м со некоја друга, но без љубов, онака од мерак? Убо е тоа, ама неостварливо, како да сакам до утре да стасам до Орион :)

Да бе сакам ја и изневерил сум ја ама тоа не се важе. Знае се, ако ме сака нема да ме изневере без разлика на се или обратно.

Изневерување си е изневерување ,нема разлика дали од машка или од женска страна.

Изневерување си е изневерување, не гледам никаква разлика во тоа дали женско или машко изневерува...јбг луѓе сме, на секој му треба некој вентил :pipi:

Напишано од ZoraNaSlobodata
Абе со самото растење се сфаќа то,ќе научиш и ти :pipi:

па не сум машко ФАЛА БОГУ! :helou:

Се разбира дека е исто! Се работи за најлош и најдолен чин, заради кој некој друг страда. Ако некој има малку разум и стави прст на чело, нема да прави глупави поделби дека девојката ако изневерува е *етикета*, а машкото е *етикета*. Глупости. Кога станува збор за повредување чувства, што е битно кој пол го направил тоа.

Се разбира дека е исто! Се работи за најлош и најдолен чин, заради кој некој друг страда. Ако некој има малку разум и стави прст на чело, нема да прави глупави поделби дека девојката ако изневерува е *етикета*, а машкото е *етикета*. Глупости. Кога станува збор за повредување чувства, што е битно кој пол го направил тоа.

Јас мислам дека , чупе ти си во тежок филм влезена ии под итно треба да излезиш.

па би требало да е исто...
и машките.. и женските кои изневеруваат... they are alll stupid heartless assholes/bitches

Па нормално дека е исто која би била причината да е разчочно сеа незнам не сум "би" али ако има некој на форумов каде што во некој ситуации и момче а во некој девојче чекам да сподели:smir:

Јас мислам дека , чупе ти си во тежок филм влезена ии под итно треба да излезиш.

Јас мислам дека ти треба да намалиш со тој тон на обраќање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom