Катарина Ивановска

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.250
Поени од реакции
30.511
еве ја во спотот на Владо Јаневски

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
aiii za katerin4eto los zbor da ne slusnam...devoj4evo super e stvarno jas ja poznavam pokraj bratuceda mi..porano koga ja srekavav sekad me pozdravvuvase i me prasuvase so praj bratucedati i sl...top e i karakter ima, e sea e malce ligla ali toa e u takvo svet zivee

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.827
Поени од реакции
22.868
Член од
2 ноември 2005
Мислења
16
Поени од реакции
0
Na manekenkata Katerina Ivanovska i citav intervju i ja prasuvaat kogo bi izdvoila od makedonskata muzicka scena i ona citiram `bi go izdvoila elvir mekic i voedno ja koristam prilikava da kazam deka sakam da se zapoznaam so nego` demek mnogu bil sladok i duri bi se fatila so nego vo prodolzenie imase nesto. A inace Katerina ivanovska e 17-do 19 god i mislam deka bese od Kocani ama ne sum siguren...
Мислам дека тука си се збунил со Катерина Николовска која е од Кочани...

Што се однесува до Катерина Ивановска, дали е убава е релативна работа - станува збор за личен вкус. А дали е успешна - тоа дефинитивно да!

Z

ziko bt

Гостин
hahaha ja izgresija temata nekoe selance od kocani go bendisvalo bosanceto i pocnaja da pisat za ova so e amerika:pos2:

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Една од ретките кои стварно успеаа надвор да направат манекенска кариера..стварно браво за се шо напраи до сеа..ми делува фина и скромна..

Illusionist

Осквернатор
Член од
15 јануари 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
ја стварно не знам шо имате против типката. и згодна и убава све. И аман Катарина е, не е Катерина.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Уба е и се проби во модниот свет. То шо е глупа не е битно :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom