Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Навистина имаш 25 години??? хмм постов ми изгледа како на 5 годишно дете ..ти па од кај знајш дали јас сум шетала или не можеби и јас да сакав можев да се занимавам со манекенство но сум одбрала друг пат во мојот живот воопшто не ме ни познаваш зато не јади многу...е што видела бе таа не е работата секогаш да видиш и накрај да останиш празен и во главата и во душата и во животот ...се гледа нејзиниот истанчен вкус за убавина и естетика... секогаш имало и ке има простаци кои работите погрешно ги разбираат затоа и не се чудам на постов...:uvo:

Навистина имаш 25 години??? хмм постов ми изгледа како на 5 годишно дете ..ти па од кај знајш дали јас сум шетала или не можеби и јас да сакав можев да се занимавам со манекенство но сум одбрала друг пат во мојот живот воопшто не ме ни познаваш зато не јади многу...е што видела бе таа не е работата секогаш да видиш и накрај да останиш празен и во главата и во душата и во животот ...се гледа нејзиниот истанчен вкус за убавина и естетика... секогаш имало и ке има простаци кои работите погрешно ги разбираат затоа и не се чудам на постов...:uvo:
Што се запаливте бре луге амантеааааа, баш ми е криво шо не си манекенка
и си ја видела ли ти уопште 2 пати у живот па да знаеш како се облака она преку ден или навечер ? хах
јас девојката ја знам и е кул, дека и дигнато носето, да, напрчено е ама и може ли некој нешто?
и дај не збори за истенчен вкус молим те, и Агнес Дин е манекенка од светски топ писти па вкусот и е ... како беше... не естетаски?
хахахаха

Што се запаливте бре луге аманте
Па вие не сте нормални бе кој рече нешто за нејзиниот изглед јас зборев за коментарот што го кажала јас не го негирам тоа дека таа е манекенка па како се облакала леле па да не кажам што ме здоболе како таа се облакала ебате шмизлички муабет па дали и можел некој нешто ?! бре не ме интересира нејзин живот јас ја коментирав изјавата што ја дала.
Не мора да ти е криво што не сум официјално манекенка, уживам во погледите исто како да сум![]()
леле тупење до бескрај ... Абе нека и иде нек и придајт господ ок Вкус ама на тој вкус навистина не можам да се изначудам сепак има некои стандарди и во убавината и во уметноста нешто што ти не можеш да го сватиш ...затоа не коментирам повеке...Значи проблемот е тоа што не те знам а кажувам за тебе ...
А во исто време ти кажуваш ТАА дека била празна во главата и душата ти да не и праеше психо или незнам каква друга анализа?
Со други зборови ти ја познаваш многу нејзе па затоа јадеш ... ? Епа извини тогаш незнаев..
Од друга страна и сама кажуваш нејзиниот ВКУС:. Некој требало да ти каже што тоа значи ВКУС.не може сите да имаме исти вкус за одредени работи..
Со самото тоа што го кажа за манекенството све ми е јасно..Ем не си напраила ништо таму(пошто не си сакала, нели :pos2: ) ем критикуваш особа, за чие место сите манекенки од МКД би дале све ама буквално све за да се најдат.
Значи сето ова го кажа поради некоја сеуште наводна изјава на типката во некое интервју.. и мораше да ни кажеш колку била празна..колку била глупа.. Па сигурно нема да развива ракетна технологија,нека си го работи тоа во кое што е најдобро и кај што може да има успех,а јас колку што глеам одлично и иде нели ? Или сепак ти можеше и подобро а ?...:kesa:
леле тупење до бескрај ... Абе нека и иде нек и придајт господ ок Вкус ама на тој вкус навистина не можам да се изначудам сепак има некои стандарди и во убавината и во уметноста нешто што ти не можеш да го сватиш ...затоа не коментирам повеке...
Може има тело ама не ми свиѓа ич у фацата. Ич не ми е симпатична![]()
.

:kesa: