Катарина Ивановска

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Na manekenkata Katerina Ivanovska i citav intervju i ja prasuvaat kogo bi izdvoila od makedonskata muzicka scena i ona citiram `bi go izdvoila elvir mekic i voedno ja koristam prilikava da kazam deka sakam da se zapoznaam so nego` demek mnogu bil sladok i duri bi se fatila so nego vo prodolzenie imase nesto. A inace Katerina ivanovska e 17-do 19 god i mislam deka bese od Kocani ama ne sum siguren.

Mi se povraka od vakvi! pa kogo nasla da izdvoi c c c
Kako bi ja zakopal so zborovi glupacata lel lele:zlo:
Barem da i kazele sto da kaze na intervjuto ako taa nema dovolno mentalen kapacitet....

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Na manekenkata Katerina Ivanovska i citav intervju i ja prasuvaat kogo bi izdvoila od makedonskata muzicka scena i ona citiram `bi go izdvoila elvir mekic i voedno ja koristam prilikava da kazam deka sakam da se zapoznaam so nego` demek mnogu bil sladok i duri bi se fatila so nego vo prodolzenie imase nesto. A inace Katerina ivanovska e 17-do 19 god i mislam deka bese od Kocani ama ne sum siguren.

Mi se povraka od vakvi! pa kogo nasla da izdvoi c c c
Kako bi ja zakopal so zborovi glupacata lel lele:zlo:
Barem da i kazele sto da kaze na intervjuto ako taa nema dovolno mentalen kapacitet....

Да,тука е послабо чупето.

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
21 ima i mislam deka e od bitola dzabe seta po cel svet nisto ne videla se pali na glupi seljacista a najmnogu i se cudam na izborot elvir cekic tipon nema faca bavca da kopa ne paki pejac ...ja zalam sto ima tolku los vkus.. c c c

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Слики од неа ако може?

ЕДИТ

Оваа е никаква бе!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Катарина Ивановска не е убава? Не заебавајте бе, најуспешна македонска манекенка чинам дека е.

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
21 ima i mislam deka e od bitola dzabe seta po cel svet nisto ne videla se pali na glupi seljacista a najmnogu i se cudam na izborot elvir cekic tipon nema faca bavca da kopa ne paki pejac ...ja zalam sto ima tolku los vkus.. c c c
Прво ако може да го видиме тоа интервју не би било лошо..

Од кај знаеш ти дали се пали на глупи сељачишта??
И дали само на такви се пали ??
На крај краева ако е точно тоа што го кажала,без разлика каков е ако нејзе и се присвигал сеа што да праиме?? Нејзино си е тоа,она ке го сака ,не ти :D
Одма да искритикувате значи не ми се верува..
А тоа дека не видела ништо,мислаам.. ако таа не видела ти да не си видела/?? Таа што видела ти нема никад да видиш.
Џабе шетала ,.па ај да и кажеме да не шета веке,како не и срам стварно да иде по светските метрополи за џабе,треба некој друг да иде на нејзино место...
На пример ТЕБЕ !!!?:tapp:

C

cige

Гостин

На крај краева ако е точно тоа што го кажала,без разлика каков е ако нејзе и се присвигал сеа што да праиме?? Нејзино си е тоа,она ке го сака ,не ти :D
А тоа дека не видела ништо,мислаам.. ако таа не видела ти да не си видела/?? Таа што видела ти нема никад да видиш.
Џабе шетала ,.па ај да и кажеме да не шета веке,како не и срам стварно да иде по светските метрополи за џабе,треба некој друг да иде на нејзино место...
Нели се попалила на Елвир педерчич, се гледа со какви очи го шетала светот:nesvest:

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
да и к`снете от принцес крофната вие на ката... дезинформации молим ти се... од дека па вие знаете кој на неа и се свиѓа. и да она у њујорк живее покрај мулти милјардери ќе се заглеа у Елвир. без везе молим ти се... пх

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Дека е убава, убава е, може не е најубава макендонка, ама е сигурно меѓу најубавите
е сега, малку глупи изјави дава понекогаш ама тоа ти е, ќе научи девојчето, човекот се учи се додека е жив

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211

Навистина имаш 25 години??? хмм постов ми изгледа како на 5 годишно дете ..ти па од кај знајш дали јас сум шетала или не можеби и јас да сакав можев да се занимавам со манекенство но сум одбрала друг пат во мојот живот воопшто не ме ни познаваш зато не јади многу...е што видела бе таа не е работата секогаш да видиш и накрај да останиш празен и во главата и во душата и во животот ...се гледа нејзиниот истанчен вкус за убавина и естетика... секогаш имало и ке има простаци кои работите погрешно ги разбираат затоа и не се чудам на постов...:uvo:

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Moze ke imi se smeete ama mene ne mi e simpaticna moze e visoka zatoa i ja odbrale ama nemora da bide kako sto ja mislam :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom