Киднапирања или мистериозни исчезнувања?

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Нема потреба и јас да објаснувам,покрај мојот адвокат:)
Темава е преосетлива за некој да дава свои судови,воздржете се.

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
Напишано од CafeDelMar
Мене навистина не си ми јасна, зошто се обидуваш да направиш профил на родителите кога многу работи ептен по школски пример ги тераш.
Значи што тоа треба да исплива на површина, сите чувства? Епа добро, испливале и ете тоа се реакциите на родителите, едноставно не умеат поинаку да реагираат.

Не можеш никогаш да се водиш само по реакциите на луѓето зошто профилите не се така прозирна работа ко што ти сакаш да ја направиш . Кога би посматрала профил на сериски убиец или ладнокрвен силувач одма би ги открила?
Еден педофил кој зема дете го силува и го убива, седнува до тебе на маса и кафе пиете , ти според неговите реакции одма го откриваш што монструм е?

Немој девојко, полека со психоанализите зошто теоријата со праксата никогаш нема иста математика а премногу е сурово без докази да ги обвиниш тие луѓе зошто не знаеш низ каква агонија поминуваат.
Дискусијата ја насочи во погрешен правец, јас никого не обвинувам само кажувам според претпоставка а ни ти не би требало да бидеш толку убедена дека не е така, нити нити јас не знаеме што навистина се случило..
Ти на друг начин ги осознаваш луѓето јас на друг и тука нема што да се дискутира, а и според тоа и многумина грешат ..можеби не ти се допаѓа но според моја гледна точка тоа е така како што го кажав погоре ..луѓето се чудни суштества со чудни особини на некои најчесто лесно им се препознаваат карактерите, направи една анализа па ќе видиш!..

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Жално за девојчево....Денеска најсигурно ти е кога излегуваш од дома да си носиш оружје со тебе..Бидејќи секакви лудаци има....

N

navivacka

Гостин
Секој си има право на свое мислење,постојат разни причини за исчезнувањето,дали е грабнато,дали е продадено нема да дознаеме...Се надевам дека брзо ке ја пронајдат и Господ нека и е на помош.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
можам да замислам, на килотри се гледа колку се „ужалени“ ..
ако им е толку тешко зошто тогаш мајката пред камери беше толку сталожена, ниедна мајка нема да биде толку мирна ако нејзнито дете и е исчезнато или што било ...сепак ...мајка е ..

значи неможам да им поверувам на очиве што читам, не можам да се изначудам каков народ ќе бевме :tapp: па е прикажаа жената на вести не можеше да зборува од плачење бараше помош од цела држава и кажа дека не може повеќе така да издржи, не знае каде и е детето...што сакаш ти да излезе и да се фали дека е киднапирано, е глупости значи :nesvest::tapp:

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
абе ти уживаш да одиш конта а?
и престани те молам да си составушаш свои приказни како тебе што ти одговара..

Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
Луѓе,да оставиме како реагирале родителите,речете само никогаш во животот да не се најдеме во нивна кожа.

Дегенерик

без лекарско
Член од
29 јуни 2009
Мислења
218
Поени од реакции
18
Дегенерик, стварно не ми е јасно како може да ти функционира смислата за хумор на вакви трагични теми. Ајде контролирајте се и воздржувајте се од ретардирани коментари. Да почекаме официјално известување, без глупи претпоставки.

Ок. Sorry it will never happen again:smir:

violet

<3 SwEeT DaRkNeS <3
Член од
17 јуни 2008
Мислења
99
Поени од реакции
7
Само едно не ми е јасно, од каде киднапериве (да речеме дека девојчето е киднапирано) би знаеле дека во село со мал број жители и тоа повекето над 60 год (како што разбрав од медиуми) би ја нашле својата потенцијална жртва. не верувам баш дека играле на чиста случајност

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Barbara златна јас не уживам да одам контра само го кажувам тоа што го гледам(за разлика од тебе) и едноставно ви се чудам на паметот како може да помислите дека родителите си го продале детето. кој родител би го дал своето дете на мафијаши да го исечат на парчиња и органите да ги препродаваат низ цел свет???? ајде кажи ми пример ако знаеш. Можеби некој во твоето соседство?? Кој??

Само едно не ми е јасно, од каде киднапериве (да речеме дека девојчето е киднапирано) би знаеле дека во село со мал број жители и тоа повекето над 60 год (како што разбрав од медиуми) би ја нашле својата потенцијална жртва. не верувам баш дека играле на чиста случајност

кажаа на вести дека во селото неколку денови предходно идело комбе со тетовски таблички. сигурно гледале што, како е во селото го забележале девојчето здраво право и го киднапирале по неколку денови. ( се надевам грешам, се надевам ќе го најдат живо здраво)

P

Princ

Гостин
кажаа на вести дека во селото неколку денови предходно идело комбе со тетовски таблички. сигурно гледале што, како е во селото го забележале девојчето здраво право и го киднапирале по неколку денови. ( се надевам грешам, се надевам ќе го најдат живо здраво)
А јас пред малку кажав
Дојдовме до рудникот, каде што ни ја разјаснија и мистеријата на автомобилот со тетовски таблички, кој го виделе селаните. Станува збор за возило на ЕВН чии екипи го истражуваат теренот во близина на рудникот за да монтираат далновод. Возилото било во четвртокот во рудникот и излегло од рудникот по истиот пат, бидејќи патот завршува во рудникот.
Повеќе на претходната страна од темава или денешниот број на Дневник.

:)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.235
Поени од реакции
30.465
дај боже да го најдат живо и здраво.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.247
Опопо еј. Читат овде некој нешто? Два пати назад беше кажано дека тоа било комбе на ЕВН. Мислам дека Принц два пати постира.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Тоа возило со тетовски таблици не било од ЕВН, туку сосема друга кола и најверојатно причината за киднапирањето.
Само се плашам дека некој се обидува да го затскрие сето ова...

Kajgana Shop

На врв Bottom