Киднапирања или мистериозни исчезнувања?

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување
Член од
28 мај 2009
Мислења
11
Поени од реакции
1
Забегана работа...!незнам што да кажам...кој може да го стори ова?едвај чекам да јават нешто добро,а за мајката немора да значи ако не пушти солза дека не и е жал..ако многу го сака детето...тогаш може и да се мрдне...или да е под некои седативи...сепак не е мала работа...(мое мислење:toe:)ништо неможеме ние..ако полицијата не заземе некои драстични мерки...Единствени што можеме е да се надеваме дека се ќе биде добро!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
се сложувам со навивачка, ..според реакцијата на нејзнитите родители и покрај тоа што едниот родител воопшто се немаше појавено во медиумите што е многу сомнително а и останатите сосем мирно ја изјавија веста како божем куќниот миленик им загинал низ маало, овде нешто се крие и е многу сомнително, останатите граќани од селото беа повеќе вознемирени одколку родителите на малечката, според мене девојчето е продадено од страна на родителите како што кажа некој погоре поради долгови и сл., дај боже да грешам али не ми мириса на арно ...

ај доста не кажувајте глупости, на родителите не им се гледа пред очи вие тресете глупости. кај можат да зборуваат пред камери не гледате дека се во шок

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
ајдее..хаха глупа полиција бее:tapp:сабајлево го глеам тој нинџата кај нас вози со комбето..хаха од по селава е...а полицијата си го лади..ц ц

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
Напишано од D a R k o
ај доста не кажувајте глупости, на родителите не им се гледа пред очи вие тресете глупости. кај можат да зборуваат пред камери не гледате дека се во шок
можам да замислам, на килотри се гледа колку се „ужалени“ ..
ако им е толку тешко зошто тогаш мајката пред камери беше толку сталожена, ниедна мајка нема да биде толку мирна ако нејзнито дете и е исчезнато или што било ...сепак ...мајка е ..

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.231
Поени од реакции
34.532
Додека чекаме ние од полицијата којзнае што би можело да се случи...
А што да правиме? Да се пуштиме и ние во потрага?
Или да си ги задоволуваме дневните трач-потреби со глупи претпоставки на трагедијата на други луѓе?

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
ако им е толку тешко зошто тогаш мајката пред камери беше толку сталожена, ниедна мајка нема да биде толку мирна ако нејзнито дете и е исчезнато или што било ...сепак ...мајка е ..
а мајката треба да се скапува плачење за да и биди жал..?!ма дај немојј бе чоек..не треси зелени..кој родител би си продал дете...немора жената да плачи пред камера...башка и пушташе жената солзи само не онака..мнооогу..па страв и е ако не..не е обична работа...исплашена е..ц ц ц..глупави муабети..глупави претпоставки..си го продале детето..како не

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Добро бе дете нели секој човек различно реагира кога е бесен,тажен,лут,среќен.Тоа не е факт за кој се држиш,а многу лошо звучи како 100% да е точна информацијата.
Јас кога сум бесна не плачам и што треба сега тоа да значи,дека сум сталожена и мирна?

N

navivacka

Гостин
А што да правиме? Да се пуштиме и ние во потрага?
Или да си ги задоволуваме дневните трач-потреби со глупи претпоставки на трагедијата на други луѓе?
лол:nesvest:

Не рече никој ние да бараме ама додека некој чека од полицијата да се реши проблемот се може да се случи со нејзе.

Barbara.

Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
Напишано од leandra
Добро бе дете нели секој човек различно реагира кога е бесен,тажен,лут,среќен.Тоа не е факт за кој се држиш,а многу лошо звучи како 100% да е точна информацијата.
Јас кога сум бесна не плачам и што треба сега тоа да значи,дека сум сталожена и мирна?
А да те прашам јас тебе, да се работеше за твое дете исто така ќе реагираше?
како што викат погоре -никоја мајка не е способна да си го продаде своето дете епа така за неа е погубно да тоа не биде покрај неа, што знаеш можеби никогаш нема да се врати (не дај боже), па таа така да реагира, мислам дека и колку човек да не сака да ги искажува своите емоции во такви моменти е неизбежно и неминовно па ако сака и 100 камери да има, ..и не е воможно да не покаже некои посилни емоции сепак болката ќе го надваладее самото психичко контролирање,.. љубовта не познава граници а и болката исто!..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А да те прашам јас тебе, да се работеше за твое дете исто така ќе реагираше?
како што викат погоре -никоја мајка не е способна да си го продаде своето дете епа така за неа е погубно да тоа не биде покрај неа, што знаеш можеби никогаш нема да се врати (не дај боже), па таа така да реагира, мислам дека и колку човек да не сака да ги искажува своите емоции во такви моменти е неизбежно и неминовно па ако сака и 100 камери да има, ..и не е воможно да не покаже некои посилни емоции сепак болката ќе го надваладее самото психичко контролирање,.. љубовта не познава граници а и болката исто!..
Пак се враќаме на истото прашање.Сфати дека луѓето различно реагираат на се и на љубов и на болка,нема тука контролирање туку начин на реагирање.А зошто реагираат различно,незнам,не сум психолог.

Barbara.

Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
Напишано од leandra
Пак се враќаме на истото прашање.Сфати дека луѓето различно реагираат на се и на љубов и на болка,нема тука контролирање туку начин на реагирање.А зошто реагираат различно,незнам,не сум психолог.
повторно бегаш од темата, јасно дека секој човек различно ги искажува своите емоции ..но што кога некогаш ќе се надваладее себе. стравот го допушта тоа а во моментите на незмерна болка нема размислување ..тоа се неконтролирани чувства и можат кај секој да испливаат на површина, а во вакви моменти тоа не е ништо невообичаено..

Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
Kaj mene se proču muabet deka se videl avtomobil so Te registracii,no ne veruvam vo kidnapiranje ,ne veruvam deka nekoj bi otišol vo selo kade živeat 10 duši i bi kidnapiral dete.Poveke veruvam deka e zalutano i ne daj Bože padnato vo nekoj bunar,reka.:cry:

P

Princ

Гостин
Матеас, енигмата со ТЕ регистарските таблички во тој регион се расчистила

Дојдовме до рудникот, каде што ни ја разјаснија и мистеријата на автомобилот со тетовски таблички, кој го виделе селаните. Станува збор за возило на ЕВН чии екипи го истражуваат теренот во близина на рудникот за да монтираат далновод. Возилото било во четвртокот во рудникот и излегло од рудникот по истиот пат, бидејќи патот завршува во рудникот.
Повеќе на претходната страна од темава или денешниот број на Дневник.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
повторно бегаш од темата, јасно дека секој човек различно ги искажува своите емоции ..но што кога некогаш ќе се надваладее себе. стравот го допушта тоа а во моментите на незмерна болка нема размислување ..тоа се неконтролирани чувства и можат кај секој да испливаат на површина, а во вакви моменти тоа не е ништо невообичаено..

Мене навистина не си ми јасна, зошто се обидуваш да направиш профил на родителите кога многу работи ептен по школски пример ги тераш.
Значи што тоа треба да исплива на површина, сите чувства? Епа добро, испливале и ете тоа се реакциите на родителите, едноставно не умеат поинаку да реагираат.

Не можеш никогаш да се водиш само по реакциите на луѓето зошто профилите не се така прозирна работа ко што ти сакаш да ја направиш . Кога би посматрала профил на сериски убиец или ладнокрвен силувач одма би ги открила?
Еден педофил кој зема дете го силува и го убива, седнува до тебе на маса и кафе пиете , ти според неговите реакции одма го откриваш што монструм е?

Немој девојко, полека со психоанализите зошто теоријата со праксата никогаш нема иста математика а премногу е сурово без докази да ги обвиниш тие луѓе зошто не знаеш низ каква агонија поминуваат.

Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
Матеас, енигмата со ТЕ регистарските таблички во тој регион се расчистила

Повеќе на претходната страна од темава или денешниот број на Дневник.
Se izvinuvam ne sum pročitala :smir:no vo sekoj slučaj i ne veruvav deka ima vistina vo toa..

Kajgana Shop

На врв Bottom