Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми се зезна двд-то при режење па сега ја прережувам пак. Инаку играта зошто и даваат толку рано ревјус стварно незнам.
Просек и е 9 од 10 насекаде, но тоа не значи ама баш ништо. Кај што читам сите кажуваат дека има прекрасна графика. Одлична приказна но не завршувало како што треба. (се оставало простор за наредниот дел, а и така беше кажано незнам што гњават игн со тоа.)
. 8-9 е просекот , моментално. Иначе рецензии скоро секогаш излегуваат пред да излезе играта. Тие добиваат специјални, копии пред рилис дејт. Издавачот на играта кажува кога може да почнат со рецензии. Ако кажат дека не може да се рецензира пред рилис дејт, не смеат.:smir:
@Donev @ErT ја играте вие или јас и џокеров само?
Добро луѓе, зар одлуката дека нема да ја има за PC е конечна...???
Ако е така нека кажува некој дали постои емулатор за да се игра на PC...???
Добро луѓе, зар одлуката дека нема да ја има за PC е конечна...???
Ако е така нека кажува некој дали постои емулатор за да се игра на PC...???

а под оружје имате револвер,shootgun,hunting rifle,flaregun(улогата и е како granаde-launcher) и flashbang кој не ги заслепува непријателите туку ги убива со светлината инстант. Значи ви доагаат непријителите под контрола на темницата , со светлина ја тргате темницата од нив и се слаби на куршуми како и секој човек.Графиката е дефинитивно јака и може да се каже дека е меѓу најдобрите cross-console игри. Атмосферата е можеби и врв во Survival Horror жанрот. Приказната супер се одвива и не се слагам со review-то на GT каде што викаат дека има слаби ликови во играта. Според мене секој лик е со своја уникатна цел во приказната и секој лик на свој начин допринесува во играта и не очекувам тоа американци да го сфатат :smir: Сепак Remedy се Финци =) Исто така гејмплејот е надоградена верзија на Resident Evil 4 (збориме за движење , нишан итн итн.) Музиката и гласовите се одлични ! Крајот на секоја епизода е одличен филмски момент со многу добра музика :wink: АЈде ја идам да гејмам уште три (се надевам) епик епизоди :tv: