Инкогнито Original
1312
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 2.910
- Поени од реакции
- 1.552
Е ај кажи кој е подобар од Пеше (ако збориш за него)? Можда некогаш ке се роди некој со подобар талент али сега за сега Пеше е најдобар.Ne znam dali e bas najbolje u FS mozda ne e se e mozno brat novi generaciii au
Мартин-Лесен УдарЕ ај кажи кој е подобар од Пеше (ако збориш за него)? Можда некогаш ке се роди некој со подобар талент али сега за сега Пеше е најдобар.
Од каде ти толку сигурен дека нема?Е ај кажи кој е подобар од Пеше (ако збориш за него)? Можда некогаш ке се роди некој со подобар талент али сега за сега Пеше е најдобар.
Го слушнав фристајлот и не ми е ништо посебно овие од Пеше се 100 пати подобри.Мартин-Лесен Удар
Ете не сум сигурен кажи некој подобар?Од каде ти толку сигурен дека нема?
Се зезаш така? Не викам дека Мартин Прај лош фс али Пеше е класа над негоМартин-Лесен Удар
добро би било да ги чуеме 2цата на сцена ФС еден против друг па да одлучиме...забораив и 2fast да го спомнам...Се зезаш така? Не викам дека Мартин Прај лош фс али Пеше е класа над него
Нова песна на Пеше. Не е лоша, мене ми се допадна.
Брат песнава е на Легијата имат тема за нив таму постираја макар да немат зијан пеет и овде Пеше и РнС.
нова песна мене многу ми се свиѓа битот стварно растура. 1 L
Брат песнава е на Легијата имат тема за нив таму постираја макар да немат зијан пеет и овде Пеше и РнС.