Спојлери на вашите автомобили

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
500 еура...не се нормални...јеби спојлер акни асален издув и обртомер можда...
Обртомер си има, а исто и издув... Не ми е поентата да ја пимпам, ама поубаво ми изгледа со спојлеров :)

Во иднина, евентуално и поубави фелни би ставил :)

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Обртомер си има, а исто и издув... Не ми е поентата да ја пимпам, ама поубаво ми изгледа со спојлеров :)

Во иднина, евентуално и поубави фелни би ставил :)
ау :се мавам од маса: неам иначе анимација

зборев општо...пошо другаров југото обртомер...ти текнува... хахахахахах
иначе количето твое е боМбоМче и али скапи се стварите...фелни колку да се 1000-1200 4 комада(мавам цени)

Член од
15 март 2008
Мислења
24
Поени од реакции
1
ACID ebay или некоја друга страница би ти ја препорачал за спојлеров ако нема кај нас. Сигурно ќе ти излезе поефтино. Иначе за кај нас прашај кај турците што се кај стара чаршија, они може да имаат или во сатра да ти напраат, ама не се баш ефтини.

Член од
5 август 2007
Мислења
113
Поени од реакции
5
Уште пред неколку месеци добив ваква идеја, да ставам спојлери, халогенки и некои добри раткапни, а потоа ќе ставам и алуминиумски бандаши, зависи како ќе стојам со кеш. :)
Ме интересира колку од вас на своите автомобили го прават тоа, бидејќи реакцијата на другарите беше различна. Некој вика.. Кул брат! Закон ќе биди одма ставај. Некои викаат: Не знам шо си фрлаш пари ова она...

Имам шевролет авео, и ме интересира каде можам во Битола да најдам спојлерчиња кои е одговараат по сраните и еден од позади, и од прилика како се движат цените.
хмм добро е авеото за тунинг друже (еве види клипот на мој комшија е ) само мн кеш треба да се фрли ,и боље прво купи си бандаши и стај си xenon светла , а не халогенки :)
иначе ја сум болен по овој за жал мн скап спорт :) и увек сите ми викаат и добивам коментари зашо фрлаш пари у вода ова она али не ги рецкам ;) така да уживај си фурај си го филмот а тие шо ти викаат не фрлај пари ова она, ќе свршаваат ко ке ги возиш ххехе :pos2: поззд

И јас да си кажам... :)

Сакам да земам спојлер за Citroen C4 Coupe. Од Автонова добив информација дека се околу 500 евра, што е неприфатливо висока цена без разлика на тоа за каков квалитет станува збор. И тоа, станува збор за цена без фарбање. За фарбањето е башка. Секако дека поисплатлива варијанта е купување преку интернет или од друго место (или странство).

Дали знаете како се движат реалните (а не напумпаните автомпортерски) цени? Колку што гледав по интернет, спојлериве се различни. Околу 80-90 фунти, 150 долари и тн... Дали може кај нас да се најде спојлеров, или подобра варијанта е да се земе од Грција на пример?

Ако не знаете за кој спојлер станува збор, еве фотка:

другар немора оргиналот да го ставаш за ц4ка шо е затоа е скап, иди види у некој сервис или некој шо прави спојлери ако имаат калап ке ти направат таков ист за мн поевтини пари позз

Член од
5 јуни 2009
Мислења
24
Поени од реакции
1
Убаво се прави авеото само мерак и пари..:wink:

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Ова клипче е старо сеа поубаво е авеото многу работи му се надоградени ама се е тоа лик поточно стајлинг нема ни т од тјунинг барем ја под тјунинг разбирам мотор и вешање

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ова клипче е старо сеа поубаво е авеото многу работи му се надоградени ама се е тоа лик поточно стајлинг нема ни т од тјунинг барем ја под тјунинг разбирам мотор и вешање
Кој тјунинг жити се кога пусто македонче на плин го стаил хахаххаха :pos2:

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
А бе него не му е за брзина само изглед. Има стандард мотор и губи од југо 1.1 со дупли карбуратор. Ама сеа правевме муабет спремал некое моторче од калибра да му упасува и плинот ке летал надвор па ке видиме што ке испадне :smir:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
А бе него не му е за брзина само изглед. Има стандард мотор и губи од југо 1.1 со дупли карбуратор. Ама сеа правевме муабет спремал некое моторче од калибра да му упасува и плинот ке летал надвор па ке видиме што ке испадне :smir:
Па можно е тоа да се изведи, и двете компании се под капата на GM (т.е. беа на времето) така да има доста слични делови.

Јас би ставил во Калос 2.0 GSI мотор од кадет/вектра/астра/калибра сеедно со околу 130 кс. Тоа би требало да е доволно.

Еве како се вклопува моторот од Опел во Ланос, а еве и линк форумот каде што го постирал резултатот :)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Па можно е тоа да се изведи, и двете компании се под капата на GM (т.е. беа на времето) така да има доста слични делови.

Јас би ставил во Калос 2.0 GSI мотор од кадет/вектра/астра/калибра сеедно со околу 130 кс. Тоа би требало да е доволно.

Еве како се вклопува моторот од Опел во Ланос, а еве и линк форумот каде што го постирал резултатот :)
Едно другарче има ланос малце го рчкавме и повеќето делови се опел ако не и 60 посто од деловите и ми падна чудно ама незнаев дека биле под GM.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Едно другарче има ланос малце го рчкавме и повеќето делови се опел ако не и 60 посто од деловите и ми падна чудно ама незнаев дека биле под GM.
Па Daewoo веќе се ребрендира во Chevrolet... А Chevrolet и Оpel се под капата на GM уште од 80-тите.

Kajgana Shop

На врв Bottom