Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Чекај ти тоа сериозен си???
Во вториот дел, Да, сериозен сум... грешки, компликува многу и не додава прецизно... На другите сајтови, оценката му е мегу 5.5 до 6.0 убедливо најслабо.... Па верувам дека и во првиот дел не бил сјаен

Поздрав

АнГеЛ

I will change the world
Член од
2 август 2006
Мислења
381
Поени од реакции
2
Убавини е викендов :)
Фабиански се подобар и подобар е, само мора малку да повежба на високи топки, стварно слабо му идат.
Џуру ми е доста солиден, можда треба почесто да игра.
Исто мислам и дека е време на Гибс некоја минута повеќе да му се даде, Клиши не го бива.
Сања - Ѕвер!
Сонг не е на исто техничко ниво со останатите, почесто си грешава напред и губи топки.
Цеск мислам дека се врати на старите патеки, ќе продолжи со головите што ни фалеа. Малку не му се играше дефанзивно...
Денилсон изигра супер, Вилшер се одмори колку-толку барем.
Насри си е супер, Аршавин не е на најјако ниво, ама се труди.
Чамак е ОК, штета за шансата, али мене ми е добар.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Друже Сонг барем по мене беше клучен во одбраната, кога Џуру извисуваше или оставаше простор Сонг барем на 3-4 пати (колку што памтам) беше тука да покрие... неможам него да го квалификувам како најслаб на теренот баш поради тоа, ако мене ме прашуваш тогаш би било меѓу Клиши, Џеки и Скилачи... Сонг беше на ниво денес офанзивно можеби не мѓутоа дефанизвно да а тоа е тоа што нас ни треба/фали....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Убавини е викендов :)
Фабиански се подобар и подобар е, само мора малку да повежба на високи топки, стварно слабо му идат.
Џуру ми е доста солиден, можда треба почесто да игра.
Исто мислам и дека е време на Гибс некоја минута повеќе да му се даде, Клиши не го бива.
Сања - Ѕвер!
Сонг не е на исто техничко ниво со останатите, почесто си грешава напред и губи топки.
Цеск мислам дека се врати на старите патеки, ќе продолжи со головите што ни фалеа. Малку не му се играше дефанзивно...
Денилсон изигра супер, Вилшер се одмори колку-толку барем.
Насри си е супер, Аршавин не е на најјако ниво, ама се труди.
Чамак е ОК, штета за шансата, али мене ми е добар.
Ај, не ! :)

Н

'Никола'

Гостин
Цимерот ми е ганер, и бев приморан да го гледам натпреварот:) и морам да ви го пофалам Фабијански, ве извади денес.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
И те како се вклопи. Типична игра на Арсенал игра дечкото..Не е класичен голгетер, туку е првенствено тимски играч што покрај тоа што влегува во шанси за гол, прави да влегуваат и останатите играчи.
фала друже али на табелава сте доста добри ајде продолжете вака

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ова беше една од подобрите утакмици на Сонг и на Џуру според мене..Незнам што лошо видовте дефанзивно од нив..Дали не сум гледал добро..

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Можеби сонг напред изгуби едно 5-6 топки али и како покриваше алал да му е...
Исто една од послабите партии ги имаше Шамак....освен зицерот што го промаши успеа да направи како сонг исто едно 4-5 погрешни пасови ...убаво памтам тогаш кога имаше двајца играчи од арсенал до него а тој незнам како успеа на пиенар да му ја подаде...

Иначе досега што имам забележано најслаба страна на Шамак му се пасовите,али затоа се надевам што побрзо РвП во прв тим да се врати па да видам од него по некоја асистенција(ако паметам лани пред да се повреди ги имаше 7 ).И баш ме интересира дали ке стартува со кокошките Венгер со двајца напаѓачи :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Можеби сонг напред изгуби едно 5-6 топки али и како покриваше алал да му е...
Исто една од послабите партии ги имаше Шамак....освен зицерот што го промаши успеа да направи како сонг исто едно 4-5 погрешни пасови ...убаво памтам тогаш кога имаше двајца играчи од арсенал до него а тој незнам како успеа на пиенар да му ја подаде...

Иначе досега што имам забележано најслаба страна на Шамак му се пасовите,али затоа се надевам што побрзо РвП во прв тим да се врати па да видам од него по некоја асистенција(ако паметам лани пред да се повреди ги имаше 7 ).И баш ме интересира дали ке стартува со кокошките Венгер со двајца напаѓачи :)
Тешко тешко за вервање... Мислам дека со истиот состав ке игра и против нив...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Тешко тешко за вервање... Мислам дека со истиот состав ке игра и против нив...
Тешко за вервење ...јап
али сеуште ќе се надевам дека конечно 4-4-2 ке извади после скоро 2 години...

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Фабиански вчера ги добил 51% од гласовите за играч на натпреварот.
Честито и нека продолжи така. :icon_lol:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Според мене Сонг изигра топ во дефанзива, скрати неколку акции одлично покриваше... е сега направи грешки во додавањата и тоа колку што гледам во последно време често му се случува, кога е кај него топката паника ме фаќа , многу е несмасен некако:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom