Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Може да ми кажете која програма на Бум Тв пренесува Англиско ?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Абе,Боби изгледа му има давано совети на Насри или само јас го забележувам движењето на Насри у последно време ?:))Начинот на кој влегува во 16те,уфф,само нека продолжи така момчето:))

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Абе,Боби изгледа му има давано совети на Насри или само јас го забележувам движењето на Насри у последно време ?:))Начинот на кој влегува во 16те,уфф,само нека продолжи така момчето:))
Реков, само јас забележав, па да речите, ја овој само го тупи со Пирес ? Али првиот гол и аистенцијата за Никлас е дефинитивно во стилот на Боби... Сигурен сум дека има од кој да научи... Стручнаците за Пирес викаа дека е најсреќен кога тој асиситира и можеби, најнесебичниот фудбалер до сега, во светот... Едноставно, ако Насри стани она што беше Пирес, тогаш ќе има конкуренција во најдобриот тим на Арсенал, во кој самиот Боби се наоѓа... Но, Самир има само 23 години ?! Нели ?! Цел фудбал е пред него...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Плус со оглед дека Насри е технички поталентиран од Пирес, лесно би можел и да го престигне.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
луге арен муабет сте си направиле само не ми се свиѓа тоа што онапред рачунате лесни и тешки натпревари.Така направивме и со WBA па изгубивме.

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Пирес е многу интелегентен играч и тоа што го немаше во брзина го покриваше со мозок, а за Насри има време, млад е, тој сеуште не е комплетиран како играч, ќе видиме за неколку години

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Нема на БУм бе ?? На кој програм жити се?? Македонец дрогба,тевез,малуда,бент сее појаки напаѓачи од Чамак ! птомислав иначе ти си глуп или се правиш незнаеш што е работата ! Ја убаво напишав виган, и две претешки утакмици со сити и челзи а ти очекуваш од тоа 9 бода ! А кај другата тројка дупло послаба фулам,стоук и јунајтед ти го намалуваш очекувањето со што би бил задоволен и со 7 ! па јунајтед ако не го тепаш со ваква грда игра без везе,стоук и фулам што се катастрофа незнам врз која основа бараш 9 кај челзи сити ! ??? ПА вака КАко појаки ги глеам пошто се појаки ! Челзи е најак сезонава,Сити е меѓу топ 4 го тепаше ливерпул,челзи итн а има многу јаки играчи !

Slock92

Топчија во СРЖ!!!!!
Член од
13 септември 2008
Мислења
277
Поени од реакции
9
NA KOJ PROGRAM NA BOOM IMA?????????? SE ZEZATE NESTO ILI???

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Абе не си правите бајрам со бодовите. Секогаш после победа почнуваме да си планираме бодови и после кога нема да излезе така се чудиме што не снашло. Едноставно најпаметно е да се посветува тимот од натпревар за натпревар и другото само ќе си дојде

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Јас кога ви реков дека Насри ќе им ебе матер а шити вие не верувавте. :)
Се подобар и подобар е.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Јас кога ви реков дека Насри ќе им ебе матер а шити вие не верувавте. :)
Се подобар и подобар е.
Да да баш така пиша и погоди. Браво. И несомнено во овој тек на сезоната Насри иако имаше мала операција сепак според мене е најстандарден и најконстантен со игрите од сите други. А после него се Вилшир и Шамак.

@Arsesavin Толку ле неможеш да видиш заебанција цццццц.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom