Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ах, сега прочитав... Зошто Цеск уште ќе биди надвор ? Ова ми мириса на неубо... ?!:toe: Само се молам да биди за со Сити оти стварно ќе ни треба во тимот, за подобра креативност... И мислам дека не треба зборови...

Волкот, добро е за него, да се врати, онаму каде што застана, со голови... Сеуште е наш најдобар стрелец, па се надевам дека така и ке продолжи... Арсенал не е ист без и со него...

Робин, се знаеше дека ке го нема...

Вермален, исто го очекувам назад за со Сити...

Николче, ха, од него очекувам двоцифрена бројка на голови и да ги „седне“ на клупа, на заслужена клупа, Чамак и Ван Перси... :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Николче немој повторно да треба да ја решава утакмицата :)))

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ај да се пишуваат по 20 страни на ден па да не можеш да пратиш се ај, али едвај една до две страни се пишуваат (освен за некој натправар) и пак не се прати што е напишано. Или пак колку само да се пише нешто :toe:.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Robin van Persie (Ankle)
Last Updated: 14 October
Robin injured his ankle against Blackburn Rovers on August 28 and Arsene Wenger has since admitted it may be longer than originally expected before Robin can return to action. “Van Persie looks to be out for a bit longer [than ten days]," he said on October 14.

Ова не е арно!!!
Се мислам дека чоеков ќе остани вечен талент и че заврши на 30 години ако не и порано што ми е многу жал!
Ама ова ме радува многу!!!
Кој што сака нека рече али чоеков имат талент и 100% сум сигурен дека во наредниов период ќе одлучи еден куп утакмици!

Nicklas Bendtner (Groin)
Nicklas is set to return to the squad for the visit of Birmingham. "Nicklas is back in the squad," confirmed Arsene Wenger on October 14. “Let’s not forget that since last November Nicklas has produced here and there but never had a consistent presence because of his injuries. Apart from the fact he went to the World Cup we have not seen the real Nicklas for a long, long time. He is the closest he has been to his best for a while. He was really, really handicapped by groin problems but they have gone now."

--- надополнето ---

Robin van Persie (Ankle)
Robin injured his ankle against Blackburn Rovers on August 28 and Arsene Wenger has since admitted it may be longer than originally expected before Robin can return to action. “Van Persie looks to be out for a bit longer [than ten days]," he said on October 14.

Ова не е арно!!!
Се мислам дека чоеков ќе остани вечен талент и че заврши на 30 години ако не и порано што ми е многу жал!
Кој што сака нека рече али чоеков имат талент и 100% сум сигурен дека во наредниов период ќе одлучи еден куп утакмици!

Nicklas Bendtner (Groin)
Nicklas is set to return to the squad for the visit of Birmingham. "Nicklas is back in the squad," confirmed Arsene Wenger on October 14. “Let’s not forget that since last November Nicklas has produced here and there but never had a consistent presence because of his injuries. Apart from the fact he went to the World Cup we have not seen the real Nicklas for a long, long time. He is the closest he has been to his best for a while. He was really, really handicapped by groin problems but they have gone now."

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Оххх,знаев дека со само еден повреден(Сања) нема да не бива,нереално ми беше.
И Лорен имал проблеми со грбот,така да,Скилачи и Џуру ќе бидат партнери:)) Колку ќе отсуствува не се знае.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Тим тири дим тим тин дин. Самоубитво на среде плоштад:lut::pop::angry3:

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Robin van Persie (Ankle)

Ова не е арно!!!

Nicklas Bendtner (Groin)

--- надополнето ---

Robin van Persie (Ankle)

Ова не е арно!!!

Nicklas Bendtner (Groin)
Го има ова на страницте поназад, иначе.... Не мора да билдате постој... Не дават пари за то :)

--- надополнето ---

Оххх,знаев дека со само еден повреден(Сања) нема да не бива,нереално ми беше.
И Лорен имал проблеми со грбот,така да,Скилачи и Џуру ќе бидат партнери:)) Колку ќе отсуствува не се знае.
Прочитав сега, се надевам само овој меч... Оти Џуру, не ми е за прв тим

Член од
9 октомври 2010
Мислења
56
Поени од реакции
0
Поздрав до сите фанови на Arsenal. Јас сум нов на форумов ама голем фан на Arsenal .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom