Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Бегај бре.Наместо мирна завршница сега срцето ми е у пети заради Росицки.И како да не го пцујам после??
Се случува, Арсенал имал и потешки моменти, не вреди да пцуеме и омаловажуваме, во вакви моменти најмногу им е потребна поддршка и разбирање.
А вас изгледа ве паднале на тикет па ај одма пцуј.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Судиите виноцни за овој резултат.Зошто??Еве сега вака:
-Не судија пенал кога Насри набаци а еден фудбалер на Сандерленд играше со рака.
-Стартот на Сонг(ако може така да се нарече) не беше за црвен.
-Продолжи 4 минути,а голот го дадоа у 95..т.е. излегоа 5 мин. продолжение.
Попедарско од ова не сум видел. :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
продолжено 4 мин а ние примаме гол во 94:46 можеше да суди кога ја избација со глава а не отполсе чека да види дали ке можат гол да дадат

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Како успеваат секогаш на крај да ја заебат цела утакмица, леле а тоа Шамак, сам пред гол и успеаа да го стигнат, бездушник!

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.208
Поени од реакции
8.306
-Не судија пенал кога Насри набаци а еден фудбалер на Сандерленд играше со рака.
Попедарско од ова не сум видел. :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

2 жолти = црвен што тука не е јасно ?

--- надополнето ---

продолжено 4 мин а ние примаме гол во 94:46 можеше да суди кога ја избација со глава а не отполсе чека да види дали ке можат гол да дадат
голот го примивте 94.16 секунда не додавај без врска...

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
У секој поглед сме оштетни оваа утакмица од страна на судијата , не ни досуди чист пенал при резултат 0-1 :mad:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Нервозен сум у пичку матер и на нашите и на судијата и на се у курац да иде.

2 жолти = црвен што тука не е јасно ?

--- надополнето ---

голот го примивте 94.16 секунда не додавај без врска...
А тебе не ти е јасно дека ова е Арсенал фан клуб. Тебе што не ти е тука јасно

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе какви судии не зборувајте џабе. Росицки незнам шо сакаше да постигне со пеналот дрво нагубен.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
1. Ако судиите се виновни немој да го пцуваш Росицки. Мислиш дека и јас не сум изнервиран? Ама тоа е тоа. Како што кажа еден член погоре, сега му треба подршка на тимот, а не да го пцуваме.
2. Тие беа во напад. Значи треба да се дозволи да завршат акцијата.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Абе какви судии не зборувајте џабе. Росицки незнам шо сакаше да постигне со пеналот дрво нагубен.
Ако не си ја гледал цела утакмица не пиши тука океј оти при резултат 0-1 за арсенал не беше досуден чист пенал и фабрегас беше во игра па така да ти види дали сме оштетени оваа утакмица или не, а при резултат 0-2 тоа ќе беше крај за сандерленд.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom