Реферали се други лујѓе како тебе. Што ќе кликаат на рекламите, за себе а истовремено и за тебе. Но при тоа тие не даваат од својот дел за тебе туку самата програма те наградува тебе што си се потрудил да најдиш лујѓе (реферали) кои може да бидат Директни и Купени.Што е тоа рефали ? :/ .. и на која сметка ке ни стигат парите доколку се регистрираме на некоја од тие страни и заработуваме ?
http://www.neobux.com/?r=unikato eve 100 poeto ne e scam za 1 mesec imam zarabotano 5 doalri i gi vloziv na rferali sega malku povekje pozzzkoj saka neka bide na referal
Имаш грешка во пишувањето изгледа. На двапати го спомнуваш необукс, Појасни на која страна рефералите се реални и кликаат. Јас имам на neobux и сум задоволен!Имам повлечено околу 25$ од необукс и од онбукс 2$ сега за сега не се скам,само шо рефералите што ќе ги изнајмиш од необукс се ботови шо се програмирани колку да кликаат,јас купив 50реферали со 12$ и на почетокот сите кликаа до кај 4-5ден после тоа се повеќе и повеќе се намалуваа за до последниот да не останеше никој да клика редовно.Инаку и од необукс сега брзо изнајмив 50реферали и би ве советувал да ги инвестирате таму парите,барем даваат активни реферали..
Имаш грешка во пишувањето изгледа. На двапати го спомнуваш необукс, Појасни на која страна рефералите се реални и кликаат. Јас имам на neobux и сум задоволен!
:smir:
дечки buxona дава најмногу реклами еве последниве 2 дена ми дава по 50 и тоа исплатата е 0.02$, значи 50 х 0.02= 1$, што е најдобро од сите што ги знам јас.
За исплата треба од вашата Alertpay или PayPal сметка да префрлите барем 5$ на Вашиот акаунт на buxona. Ако биде се во ред за 5 дена ќе пишам за првата исплата.
За исплата вика дека мора да имаш барем 50 евра на сметката.ЕВЕ НЕШТО ИНТЕРЕСНО се извинувам што нема превод:
Slovenačka kompanija TT MARKETING počela je sa radom pored Slovenije i u Srbiji sa tendencijom daljeg sirenja. Naime, radi se o novom vidu Internacionalnog marketinga-SMS marketing! Velike kompanije su utvrdile da čak 95% flajera završi u kanti za odpatke a da SMS poruku pročita 100% korisnika a samo u prvih 15 min. 98%!
Flajeri koštaju, onaj koji ih deli takodje, a efektat približan 0!
Zamislite kada bi ste od svake primljene poruke imali 8-12 centi (oko 11 din) a dnevno vam pristiže na desetine ili stotine poruka! Vaše je samo da ih otvorite! Odmah po registraciji dobijate besplatno kao nagradu 1euro a pošto popunite i upitnik sleduju Vam jos 2 eura!
Najbolje u svemu je širenje mreže, po registraciji dobijate svoj link i možete učlaniti sve vaše prijatelje, rodbinu...i od njihove zarade imaćete 10 % mesečno, ukoliko neko od njih nadje jos nekog imaćete 5% pa 2.5%...i zamislite da od samo nekoliko korisnika možete doći do mreže koja broji nekoliko hiljada članova a zarada vam neprestano raste.
Postoji mogućnost sklpanja ugovora sa zainteresovanim oglasivačima i kompanijama kao i kupovine pod izuzetno povoljnim uslovima. Ne gubite ništa, sve je apsolutno besplatno, potrebno je samo malo truda!
ЛИНК ЗА ПРИЈАВА: http://www.ttmarketing.org/reg.php?ref=940306 мора да бидете поканети од некој, иначе од регистрација и пополнување на основни податоци добив 3 евра, за понатаму ќе видиме. И ако има некој кој е повеќе запознат околу ова слободно нека сподели свое искуство. Позз.