Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде нека ни е честита првата победа сеознава и само вакви да ги редиме. Сите изиграа фантастично, малку реализацијата треба да ја подобриме, особено Шамак ....Сепак мајсторот уште еднаш докажа дека е ПРОФИ во игра со глава.....Многу ме радува и играта на Росицки, почнувам да го гледам оној стариот Росицки, одлични асистенции, уште малце шутчето да го навежба и ќе биде топ......Да не ги редам сега еден по еден, браво за сите и само вака да се продолжи........:olee:

ODlicen mec bez mnogu napori ! Ali ovie so crven i plus se mn slabi za nas rang ! Vilser kaj vide deka e genij na mecov? neznae sam gol da dade,pasovi gresni koa im ja vrati na harewood u nasa polovina po greska samo trca kako izguben ! Vela top solo akcija,ARsavin taka taka ubavo izveden penal i imase dobri proigruvanja,Song da se sisa,Clichy morase da ja usere taa koa go preskokna toj koa mozese gol da jademe ! Camak katastrofa zavrsnica pokaza samo deka moze da namesti i so GLAVA,on i u bordo bese vakov 10 sansi 1 gol. Volkot bravo za deckoto zasluveno nosi 14ka iako imase nekoi sebicni potezi ali mu se prostuva ako igra vaka ! mi se svigja so igraat fudbal so niski topki nema veke tie nafrlanja na prazno se po zemja bese ! Ali RVP,Vela kakvi sansi imaa po levo oni podavaat a pozicija cista za gol da dade, toa mnogu me nervira so sakaat vo gol da vlezat vo gol so topka ! Diabi za 2 sezoni bolje od Vieira ke bide ubav gol ! Btw Steta na arsavin sutot so ne vleze !

Одличен резултат , сосема задоволен од сите играчи посебно од Волчко :]
Единото нешто што малку фалеше е реализацијата , па како успеаа толку да промашуваат незнам ама по 6 постигнати не е ни битно сега тоа ...
акции имаше ,тоа е најбитно!
Вела активен , Волчко нај активен , среќа Алмунија немаше работа :D
Ајде со среќа , и сите следни утакмици вака да продолжат.
Посебно Клиши , одлично ги запираше сите по лева страна уште на противничка половина !

Голема штета овој меч, што головите на волкот не ги даде аршавин...

Голема штета овој меч, што головите на волкот не ги даде аршавин...
Toa ti go rece ! Mene mi e milo da davaat golovi toa so arsavin ne mu vleze toj volejot ! I so im namesti milion topki i na camak so mu ja namesti ovoj so utna prazen gol toa e druga rabota !I ne kur me provociraj odma !

Кој па те провоцира тебе, те спомнав ли некаде ?

Da Arshavin imase nekolku utki, ali ke go bide za edno 2-3 meca. Da ne bese penalot po greska, Arshavin nemase gol da dade, no sepak cestito za pobedata. Bravo za Walcot i Rosicky, ja napravija celata igra na Arsenal, ja rekov deka Rosicky ke e zver, ali trebalo da se sitne spored nekoj tuka.

Go gunners

Да бидам искрено најмногу во тимот го сакам Ван Перси, единствен играч на кој никогаш ништо не му фалело во Арсенал ;)

Доста ви беа 5 бе :) Кој џаол ве тераше и 6ти да давате ? Ми бевте појче голој во прво пишани.. само вие ебавте :) Само ај нека ви е честита победава. Заслужено и одлично!

Доста ви беа 5 бе :) Кој џаол ве тераше и 6ти да давате ? Ми бевте појче голој во прво пишани.. само вие ебавте :) Само ај нека ви е честита победава. Заслужено и одлично!
Toa mi se dopada arsenal neka ebe na livce navivaci na REAL:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom