Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ајде нека ни е честита првата победа сеознава и само вакви да ги редиме. Сите изиграа фантастично, малку реализацијата треба да ја подобриме, особено Шамак ....Сепак мајсторот уште еднаш докажа дека е ПРОФИ во игра со глава.....Многу ме радува и играта на Росицки, почнувам да го гледам оној стариот Росицки, одлични асистенции, уште малце шутчето да го навежба и ќе биде топ......Да не ги редам сега еден по еден, браво за сите и само вака да се продолжи........:eek:lee:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
ODlicen mec bez mnogu napori ! Ali ovie so crven i plus se mn slabi za nas rang ! Vilser kaj vide deka e genij na mecov? neznae sam gol da dade,pasovi gresni koa im ja vrati na harewood u nasa polovina po greska samo trca kako izguben ! Vela top solo akcija,ARsavin taka taka ubavo izveden penal i imase dobri proigruvanja,Song da se sisa,Clichy morase da ja usere taa koa go preskokna toj koa mozese gol da jademe ! Camak katastrofa zavrsnica pokaza samo deka moze da namesti i so GLAVA,on i u bordo bese vakov 10 sansi 1 gol. Volkot bravo za deckoto zasluveno nosi 14ka iako imase nekoi sebicni potezi ali mu se prostuva ako igra vaka ! mi se svigja so igraat fudbal so niski topki nema veke tie nafrlanja na prazno se po zemja bese ! Ali RVP,Vela kakvi sansi imaa po levo oni podavaat a pozicija cista za gol da dade, toa mnogu me nervira so sakaat vo gol da vlezat vo gol so topka ! Diabi za 2 sezoni bolje od Vieira ke bide ubav gol ! Btw Steta na arsavin sutot so ne vleze !

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Одличен резултат , сосема задоволен од сите играчи посебно од Волчко :]
Единото нешто што малку фалеше е реализацијата , па како успеаа толку да промашуваат незнам ама по 6 постигнати не е ни битно сега тоа ...
акции имаше ,тоа е најбитно!
Вела активен , Волчко нај активен , среќа Алмунија немаше работа :D
Ајде со среќа , и сите следни утакмици вака да продолжат.
Посебно Клиши , одлично ги запираше сите по лева страна уште на противничка половина !

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Голема штета овој меч, што головите на волкот не ги даде аршавин...

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Голема штета овој меч, што головите на волкот не ги даде аршавин...
Toa ti go rece ! Mene mi e milo da davaat golovi toa so arsavin ne mu vleze toj volejot ! I so im namesti milion topki i na camak so mu ja namesti ovoj so utna prazen gol toa e druga rabota !I ne kur me provociraj odma !

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
ok ubavo ako ti falelo ali na milev4arsenal sigurno ne poso on go saka najveke rosicki !

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Da Arshavin imase nekolku utki, ali ke go bide za edno 2-3 meca. Da ne bese penalot po greska, Arshavin nemase gol da dade, no sepak cestito za pobedata. Bravo za Walcot i Rosicky, ja napravija celata igra na Arsenal, ja rekov deka Rosicky ke e zver, ali trebalo da se sitne spored nekoj tuka.

Go gunners

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Да бидам искрено најмногу во тимот го сакам Ван Перси, единствен играч на кој никогаш ништо не му фалело во Арсенал ;)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Доста ви беа 5 бе :) Кој џаол ве тераше и 6ти да давате ? Ми бевте појче голој во прво пишани.. само вие ебавте :) Само ај нека ви е честита победава. Заслужено и одлично!

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Доста ви беа 5 бе :) Кој џаол ве тераше и 6ти да давате ? Ми бевте појче голој во прво пишани.. само вие ебавте :) Само ај нека ви е честита победава. Заслужено и одлично!
Toa mi se dopada arsenal neka ebe na livce navivaci na REAL:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom