Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се секирај ти за челзи , само да те потсетам дека виган прими 4 парчиња од блекпул а не па од челзи , оваа година нема кај да бега виган сигурно испаѓа така да не се некое мерило тие 6 гола кај виган али ипак респект...Абе ние супер изигравме ама и овие Челзи бе види ги и тие 6:0 и тоа два гола у 90 мин. не ми се верува
иначе за натпреваров сум пријатно изненаден од волкот и росицки...мислев дека минатиот натпревар им беше само епизода ама пак се покажаа одлично....одбраната дефинитивно треба средување.....овие два пати пуцнаа на гол и двата пати за малку ќе погодеа.....сонг колку и да изигра добро какое дефанзивен, мора да се земе уште некој.....вака не го бива.......капитенчево наше не мора да се занаша одма коа ќе влезе на терен......сеа според мене има 3 месеци да ја врати довербата шо ја имаа навивачите во него ( барем за мојата зборувам ) ...... вилшер просечен......аршавин одличен ( се надевам дека не е само епизода )....а се надевам дека шамак ќе ја подобри реализацијата.....пошо ако игра вака.....НЕ НИ ТРЕБА УШТЕ ЕДЕН БЕНДТНЕР
)
Волкот мајстор, што да се каже, се гледа дека оваа сезона сака да се докаже, Чамак исто така супер одигра детето, имав чувство дека ќе постигне гол со глава.
И Аршавин исто така не беше лош. Росицки, ѕвер, нека продолжи така понатаму, за другите не мора да пишам сите одиграа супер.
Warmaster a taa pred golmanot so bese so ja utna i use mn drugi imase camak osven glavata drugo katastrofa ! BEntner e bolje od ovaa forma na Camak zimi se !
Warmaster a taa pred golmanot so bese so ja utna i use mn drugi imase camak osven glavata drugo katastrofa ! BEntner e bolje od ovaa forma na Camak zimi se !