Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Беше повреден и тоа не беше ставен во short-term, али денес тренирал па најверојатно он ќе игра прва постава со Блекпул.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Извини вака ама изгледа не ја познаваш доволно премиер лигата или пак нашиот проблем...Гивен е одличен shot-stopper, можеби и најдобар во премиер и поради таквите world class одбрани и го знаеме али не е тоа тоа што ни треба. Кога станува збор за рефлекси, еден на еден или како што кажав shot-stopping ќе имаме подобрување сигурно со Гивен али ни Алмунија не е лош за тие работи. Несигурноста наша и сите киксови наши се во следново: (ќе ги напишам на англиски, затоа што глупо ми е да ги преведувам, не иде некако) Aerial Ability, Command of Area, Communication. Е ако дојде Гивен ќе имаме малку поголема сигурност отколку со овие нашиве кловнови( али па со кој би немале покрај овие) али нема да биде тоа тоа како што ќе биде со Шварцер.
И немој некој да ми кажал дека ги поседува овие карактеристики Гивен затоа што убаво памтам некои негови испади(или неиспади) на корнери или нафрлени.
Поради тоа и мислам дека Венгер се интересира за Шварцер, а не за Гивен. И верувајте дека ова се само шпекулации поврзани со Гивен. Плус Сити попрво би го дале во Фулам и во Селтик отколку кај нас.

П.С: И не играм фудбал менаџер да знаете :)

:pos2::pos2: Не лажи.... Играш или то или ПЕС.... Признај....

Поздрав

--- надополнето ---

А ти сега паметен изиграваш а??
Неееееееееее, таман работа да изигравам паметен.... Ту ту, то никако... :pos2::pos2::pos2:

п.с Нешто линк за Гивен или нема ?!

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Знаемо за кого збориш и те прашуамо од каде ти е информацијата затоа што на официалната нема ништо за тоа. А еве и Картер вели дека тренирал
леле зосто го напаѓате тој не зборува дека е повреден и нема да игра него дека има црвен картон

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
леле зосто го напаѓате тој не зборува дека е повреден и нема да игра него дека има црвен картон
Да де црвен има забраев. И не го нападнав го прашав само, а ти адвокат си му?

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Da za crveniot mislev ! Ali toa bese prestrogo za crven karton ! Ali sakase da se iskupi za toj na COle da ne mu jadat gomna posle ! koj ke igra mesto nego ne mi e jasno ! OSven Song da bide stoper ali povreden e neli?

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Да де црвен има забраев. И не го нападнав го прашав само, а ти адвокат си му?
не него сиет го него напаѓате што е он тука само дава свое мислење ако не му се допаѓа на некој неговото мислење нека не чита а не да му цитира глуп бил она ова тоа само македонец_7 пишува

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
:pos2::pos2: Не лажи.... Играш или то или ПЕС.... Признај....

Поздрав

Хаха..Баш поради "стручниве поими" пишав дека не играм ништо од тоа :)

--- надополнето ---

Da za crveniot mislev ! Ali toa bese prestrogo za crven karton ! Ali sakase da se iskupi za toj na COle da ne mu jadat gomna posle ! koj ke igra mesto nego ne mi e jasno ! OSven Song da bide stoper ali povreden e neli?

Џуру тренирал така да он ќе игра изгледа со Блекпул.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Da mislis da seres i grojze da beres ne e istoooo !!!
Od nema da igra i suspendiran e ima razlika. Baska fudbal treniras kako sto znam, pa izjasni se, dopisi nekoj zbor, neka ne ti e skupo.

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/...oalkeeper-mark

Baska stariot odma gi sredil, ovie baraat 4 ovoj ke im pusti 2.5 mil zver :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
не него сиет го него напаѓате што е он тука само дава свое мислење ако не му се допаѓа на некој неговото мислење нека не чита а не да му цитира глуп бил она ова тоа само македонец_7 пишува
Брат ја имам ник Македонец_7? И кажи ми каде споменав глуп или некоја навреда. А ти нов си па затоа незнаеш зошто е таквиот став од сите кон него. Во последно време добар е не вреѓа али порано често знаеше да пише "точак" "глуп" или во стил врска немаш. Така да не глуми негов адвокат или пак на некој друг.

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/...oalkeeper-mark

Baska stariot odma gi sredil, ovie baraat 4 ovoj ke im pusti 2.5 mil zver
Кај мене не ми дава линков нешто конкретно но најверојатно за Шварцер е моабетот и мислам дека Шварцер ќе е голманот што ќе дојде.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ќе ви барам авторски права за никот шо ми го користите...:pos2::pos2::pos2: :pos2:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Да да тој е го најдов

Ќе ви барам авторски права за никот шо ми го користите...:pos2::pos2::pos2: :pos2:
Извини али јас со кирилица го пишав :pos2::salut::baeh::helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom