Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ti pa ne svakas? Mrzam koa ti objasnuvam, poso mislam deka fudbal igras i razbiras po neso, no izgleda ti samo igras fudbal t.e. ja trkalas topkata. Ako saka i Pele neka bide do N`Gog, trebase da go blokira, a nemozes zatoa sto nikoj ne ocekuvase Wilshire da napravi kiks so sutiranje na topkata vo prazno. Odbranata bese nekako zbuneta, nekoordinirana, pa zatoa padna golot. Almunia nemase vreme da izreagira, sve se desi mnogu brzo, ne deka go branam, no pak ke kazam ako sledis fudbal ke znaes koj e kriv. Almunia dobro branese, site sansi so gi imaa im gi odbrani, moze ne bese kako Hart, no branese. Jas ako nemozam fudbal da igram t.e. ako se osekam povreden, ne stapnuvam na teren pa ako treba da me strelaat. Kolku e kriv Venger, tolku e i Arshavin.
Дај жити се не го брани Алмуња, типот пак киксираше на неколку пати, а при голот повеќе беше негова вина , отколку на одбраната....Аголот беше затворен од Вермален, така што се знаеше каде ќе оди шутот.....

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
И Симан изјави дека Венгер треба да купи голман.
"Lukasz Fabianski has a great future, but I think Arsenal need to look at bringing in a keeper who's going to calm the defence down and be consistent. "Neither keeper [Almunia or Fabiasnki] ended last season very well so the speculation to going to be there.
"And if the likes of Schwarzer and Given are available, then I think Arsene Wenger has to be looking at them."

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Ako Alminia kiksiral na nekolku pati ke primele golovi, poveke od 1 i znam deka loso branese lani, no sea nikoj ne ocekuvase, sve nabrzina se desi. Ne go branam tuku sum realen.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Cccc a pri kornerot koa izleta u prazno koa plivase na suvo togas srekja imavme ne ne kaznija! TOa besse gol na Wilshere i Almunia oni ja zgresija,Verma reagirase spored moznosta da reagira ako kliznese ke napraese penal !

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Koa izleta na suvo togas faul svirna sudijata. Golot bese na Wilshire toa ne go negiram, epten katastrofalen kiks napravi, stariot neznam zaso odma mora da go forsira tolku, mozese da go pusti 2 poluvreme. Almunia ireagira kolku so imase vreme za reagiranje.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Cccc a pri kornerot koa izleta u prazno koa plivase na suvo togas srekja imavme ne ne kaznija! TOa besse gol na Wilshere i Almunia oni ja zgresija,Verma reagirase spored moznosta da reagira ako kliznese ke napraese penal !
Ti go postuem komentarov nema so i za verma i za wilshire i za Slipmunia

--- надополнето ---

Ako Alminia kiksiral na nekolku pati ke primele golovi, poveke od 1 i znam deka loso branese lani, no sea nikoj ne ocekuvase, sve nabrzina se desi. Ne go branam tuku sum realen.
ziti se koja ti e realnosta koa na prva stativa mu vlaga topkata a edinsteveno so treba da naprai golman pri vlaganje od strana e prvata stativa da ja cuva bilo toa gore ili dole ama prva UVEK!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Да му го јадите К... на Вилшир ! Може ?

--- надополнето ---

И да, ако толку сакате да барате виновници барајте го оној мегу стативите, оти ударот беше во негов агол...

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
So deka on ne go napravi kiksot pa sea nie onaka na pamet nabeduvame drugi. Cim ti vikas taka aj taka neka bide, ajde kazi spored tebe koj go napravi kiskot, toj ke e kriv

--- надополнето ---

--- надополнето ---

И да, ако толку сакате да барате виновници барајте го оној мегу стативите, оти ударот беше во негов агол...
Da da, ja ke ja dodadam na protivnikot po greska ili ke me pomine spicot poso neznam da go sopram i golmanot e kriv, najlesno e toa. Neznam dali se sekavas i dali si ja gledal utakmicata Arsenal - Liverpool. Ako dobro se sekavam Gerard mu ja vrakase na golmanot i Henry ja sobra i dade gol. Tuka koj e kriv, golmanot?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Хххххх... Глуп пример даде.... Две различни ситуации се тоа... Како прво Вермален го затвори аголот, а овој шутирашше во агол на голман, нели ? И на крај краева, Вилшир е плејмејкер, а не одбранбен.... Неговото грешно додавање требаше да биде поправено од другиот дел од екипата...

Но вие одма се запнавте за тоа дека не треба да игра, не знаел, рано му било... Фабрегас на колку години играше во финале на ЛШ ? Иднината е пред него, и очекувам од него многу оваа сезона и од Ремзи

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Хххххх... Глуп пример даде.... Две различни ситуации се тоа... Како прво Вермален го затвори аголот, а овој шутирашше во агол на голман, нели ? И на крај краева, Вилшир е плејмејкер, а не одбранбен.... Неговото грешно додавање требаше да биде поправено од другиот дел од екипата...

Но вие одма се запнавте за тоа дека не треба да игра, не знаел, рано му било... Фабрегас на колку години играше во финале на ЛШ ? Иднината е пред него, и очекувам од него многу оваа сезона и од Ремзи
Primer e, ne e bitno dali go pominele, dali ja odbile itn itn, sea ako se fakame za tesno i siroko, ke stigneme to Tajvan. Ako e playmaker togas neka vidi koja boja mu e timot pa na taa boja neka podade, ne na prazno ili kraj kraeva ako te faka panika imas aut.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Убо рече во првата реченица.... Да се сконцентрираме на Блекпул...

Поздрав

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Бооооооооооо ја отупевте кој бил крив. Јас мислам дека Шамак беше крив што дадовмо гол, или пак не

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Koa izleta na suvo togas faul svirna sudijata. Golot bese na Wilshire toa ne go negiram, epten katastrofalen kiks napravi, stariot neznam zaso odma mora da go forsira tolku, mozese da go pusti 2 poluvreme. Almunia ireagira kolku so imase vreme za reagiranje.
Abe zivti sve? Almunia da ne se sminka pa nemal vreme ??? VIlser topkata ja vrati na 30 metri od gol i togas maskerano ja zema i dodeka da dade pass do ngog ovoj trebase da se namesti ! A i plus namesten bese samo trebase da gi ispruzi racete !

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.712
Поени од реакции
12.713
добро од сите грешки на тимот само на двајца се префрла кривицата.............факт е дека 8 од 11 играчи изиграа под нивото на кое што требаше......али ајде како и да е прва утакмица беше тимот не беше составен од прво тимци и плус игравме на гости не сум среќен со нерешен резултат ама барем сум задоволен............така да CHILLAX ......
П.С: Алмуниа изгира некако како што изигра ама пак, не е само негова кривицата.....од толку шанси и играта која ја контролиравме, никој од тимот не успеа да даде гол, така да беше само знак на рашање кога ќе примиме еден........сета среќа што за крајниот резултат беа " виновни " голманите......:S зато не се карајте одма дали вилшер вермален или алмуниа......како и да е......дефинитивно треба нов голман и дефанзивец.......се виде на натпреварот дека не може вермален сам да ја контролира одбраната

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
епа да знае ке ги испружи ама тој не знаел и најголема кривица ја има алмуниа истото го направи и против барселона ибрахимовиц кога даде прв гол затворен агол овој излетува глупак па сега вилшер онј овој алмуниа е крив присетете се и на финале од лш 2006 гол мегу нозе кога прими

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom