Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
M

mercenary

Гостин
Arshavin ne treba da igra vise, 100 greski napravi, a kako so vidov podobro od reprizata, zaradi nego padna golot, baska 70 min od utakmicata izgubeno izgledase. Nasri pod itno na trening da uci kako se nabacuva visokaaaa, ne po zemja klosar ziv. Rosicky i Walcot, odma donesoa svezina vo igrata na Arsenal, treba da gi pusta, ne Wilshire, Nasri, Diaby, da eksperimentira. Inace mislam deka Almunia im zatna usta na site, zatoa sto imase dosta dobri odbrani, a od druga strana 23 milioni vredniot Reina, sakase da vidi kakvo e custvoto da dades gol, ali ne u svoja mreza :pos2:
:pop:
Добар си.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Arshavin ne treba da igra vise, 100 greski napravi, a kako so vidov podobro od reprizata, zaradi nego padna golot, baska 70 min od utakmicata izgubeno izgledase. Nasri pod itno na trening da uci kako se nabacuva visokaaaa, ne po zemja klosar ziv. Rosicky i Walcot, odma donesoa svezina vo igrata na Arsenal, treba da gi pusta, ne Wilshire, Nasri, Diaby, da eksperimentira. Inace mislam deka Almunia im zatna usta na site, zatoa sto imase dosta dobri odbrani, a od druga strana 23 milioni vredniot Reina, sakase da vidi kakvo e custvoto da dades gol, ali ne u svoja mreza :pos2:
Прво, голот падна заради Вилшер.
Второ, Насри топ изигра, во прво полувреме џигерите им ги вадеше.
Трето, Диаби е звер.
Четврто, АЛмуниа имаше 2 добри одбрани, и 3-4 излетувања и киксеви кои за среќа не ги казнија.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Алмуниа беше “добар“ бидејќи немаше казна за неговите киксови.
Диаби знае и многу подобро,ама толку за тие пари кога игра како ДМ.Он ти е бокс то бокс играч.ЦМ позција.:))
Насри добар.
Росицки одличен,единствен во тимот кој знае да набацува.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.712
Поени од реакции
12.713
Аршавин не е катострофа само на оваа утакмица.........и не е само до поредата и лани последните уткамици шо ги играше труп беше...........туку кај ќе го продаваме на барса........тие ко шо се циции нема ни 10 мил. да дадат за него.........

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Е вака сега...Задоволен сум од изиграното само што требаше понапаѓачки да влеземе порано...Голема грешка беше што се пушти Вилшер прва постава иако одлично изигра Росицки во средина на пријателските. Најдобра позиција на Росицки во оваа формација е средина и се надевам нема да го игра на крило поради тоа што имаме доста играчи на таа позиција. Аршавин преслабо..еден играч да поминеше ќе беше добро. Подобро Вела да играше лево крило. Незнам како изјави Венгер пред некој ден дека Аршавин е физички спремен. За Лорен имам еден збор..ЅВЕР!!! Алмунија пак направи некое излетување на корнер и се надевам по таквите излетувања и по "повредата" на Лорен Венгер си поминсли за момент дека треба голман и штопер што побрзо.

Инаку гледав во кладилница со многу навивачи. Имаше многу навивачи на Арсенал од кои 70 посто беа копиљаци...Се надевам дека не се сите ко Аршесавин..

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
^ Кој е тој шо че ви го купи Аршавин, во олку лоша форма, 30 години, и да ви дај фазла од 10 мил ?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
^ Кој е тој шо че ви го купи Аршавин, во олку лоша форма, 30 години, и да ви дај фазла од 10 мил ?
Реал и 20 ќе даде.А Сити сигурно 30.:tv:
Ама остај коментариве,Аршавин играл повреден,тоа и го кажа пред наптреварот.Се надевам дека ќе биде фит следните натпревари и ќе покаже што знае.А и постојано беше удвојуван,а Џонсон беше одличен денеска.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Е вака сега...Задоволен сум од изиграното само што требаше понапаѓачки да влеземе порано...Голема грешка беше што се пушти Вилшер прва постава иако одлично изигра Росицки во средина на пријателските. Најдобра позиција на Росицки во оваа формација е средина и се надевам нема да го игра на крило поради тоа што имаме доста играчи на таа позиција. Аршавин преслабо..еден играч да поминеше ќе беше добро. Подобро Вела да играше лево крило. Незнам како изјави Венгер пред некој ден дека Аршавин е физички спремен. За Лорен имам еден збор..ЅВЕР!!! Алмунија пак направи некое излетување на корнер и се надевам по таквите излетувања и по "повредата" на Лорен Венгер си поминсли за момент дека треба голман и штопер што побрзо.

Инаку гледав во кладилница со многу навивачи. Имаше многу навивачи на Арсенал од кои 70 посто беа копиљаци...Се надевам дека не се сите ко Аршесавин..
Да не се повторувам се сложувам со тебе, дефинитивно Росицки треба да игра пред Вилшер. Браво за Венгер што му дава шанса, но сепак да влезе како замена, а не во прв тим одма. Неискуството на Вилшер не чинеше гол, но добро се случува и на најдобрите.
Алмуња класико, многу несигурен, чат пат по некоја добра одбрана, во глобала под просек. Мислам дека можеше да го одбрани голот, бидејќи му беше затворен аголот од Вермален и немаше каде на друго место да иде топката.
Респект за Косчелни, одлично изигра, штета што накрај попи втор жолт.....
Се гледа дека фали Фабрегас, Шамак еднаш не го најдоа како што треба, нафрлувањата ни беа катастрофа. Сепак чоекот знае да се бутне и го збуни Реина да си жбрцне голче.
Волкот се гледа сака да докаже нешто , па од време на време малку е себичен.
Аршавин слабо ептен, се надевам ќе се опраи во следните наптревари.....

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Епа одкога се смирив да кажам збор-два за за утакмицата.Свака им част на Ливерпул шо се држаа едно полувреме со играч помалку.
Алмуниа-дрво.Ич не ми се допадна како играше,премногу киксови.
Сања-и така и така...може да се кае само солидно.
Кошченли-Ѕверски.
Вермаелен-Детето не е закон,он е Устав ;)
Клиши-потфрли денеска.
Вилшер-Мислам дека му беше гоолема грешка на Венгер шо го пушти прва поставам,сепак го нема потребното искуство да игра прв состав во вакво дерби,а и лошо изигра...мислам дека и заради него го примивме голот..
Насри-феноменално изигра дечкото.
Диаби-ме фасцинира.
Ебуе-како и секогаш на висина на задачата.
Шамак-мислам дека не го вади максимумот од него,му треба време,сепак очекувам за 2-3 утакмици да распали.
Аршавин-тешка мрза мамето негово,ајде нека се подобри, оти како шо ми стои ќе си седи на клупа.
Волкот-ми се допадна како изигра иако малку заеба во 2-3 акции.
Ван Перси-Премалку играше така да немам шо да кажам за него.
Росицки-Ѕвер.
Следно коло дома против Блекпул..мислам дека ќе лети петарда..:helou:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.712
Поени од реакции
12.713
слонче сеа сакаш и овде да ме нервираш ?!?!?!...ти кажав и на фејсбук.....ОДИ ОБЕСИ СЕ..............

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Ако бил повреден Арш (Арс :)) не требаше да го игра Венгер на таа позија и Волкот и Вела(ако е фит) подобро ќе изиграа.
Несомнено Аршавин беше добро чуван, иако беше претерано спор, може Венгер се надеваше на некој блескав момент како претходните натпревари на Енфилд ама овојпат имаа среќа ретко кога на Арсенал со играч повеќе(дури 2 едно време) да не дадат гол или при доминацијата во прво пол.
Вилшир денеска се изгоре следниот натпревар на клупа и Сеск во прв тим доколку се врати од одмор :) или реши дека треба да игра...
Росицки и Волкот беа топ замени очекувам и Гибс да се бутне во прв тим исто и Фримпонг да биде стартер на 1 од 3-те следни натпревари кои не смеат да ни донесат помалку од 9 бода.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Се спасивте во последни минути.Добар меч.:smir:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Алмуниа беше “добар“ бидејќи немаше казна за неговите киксови.
Диаби знае и многу подобро,ама толку за тие пари кога игра како ДМ.Он ти е бокс то бокс играч.ЦМ позција.:))
Насри добар.
Росицки одличен,единствен во тимот кој знае да набацува.
Не го гледав натпреварот но со болдот се сложувам бидејќи стварно на други што сум гледал секогаш имал одлични меки но опасни центар шутеви. А тоа не е многу потребно бидејќи моментално имаме ѕвер играч за воздушни дуели и можам да кажам дека Шамак е заслужен за киксот на Реина впрочем стативата ја погоди а скоро од невозможна позиција.

За играчите не коментирам затоа што не ја гледав и не сум "многу" разочаран од резултатот затоа што:
1. Игравме на гости
2. Дерби со еден од конкурентите (и со манчестер и челзи бод на гости да земеме ќе сум презадоволен)
3. После таа мала турбуленција (повреда) со Косчелњи Венгер помалку ќе штеди за дефанзивци, па и за голман иако мислам дека тешко ќе видиме нов голман оваа сезона

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
ај кој ги има головите нека ги стаи да ги видам јас ја гледав али стримот на кој гледав многу сецкаше и само малку видов а на крај кога го дале голот ми падна конекција и сега не мозам да најдам знам дека косциелни ѕвер браво

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom