Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Семејството на Фабрегас гневно на Барселона

Хах, кога прочитав насловот викам, семејството се изнервирало што јадат гомна, ама...
Пазете ова:
Насловот те тера да мислиш на едно,внатре текстот друго,со еден збор Спорт Денес дрва недоделкани,бруки се.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ako be treba nekoj takov agresiven da ja vodi igrata da se spravi so kiksovite na odbranata ! Da vikne nekoj Kako fabre vo sredina koa vika !

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Ajjjjjj....веќе почнувам да се нервирам...па ај у п.м. се..нека купи еден штопер и ај наздравје....

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ако Росицки замини во Галатасарај, тогаш јас гол ќе одам до аеродромот во Турција.... Не трескајте глупости...

Јас за Росицки и раката во оган ја ставам
http://realsocialdad.blogspot.com/2010/08/absent-wenger-hints-of-signing.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+RealSocialDad+(Real+Social+Dad)
Mn me interesira po koj pat ke odish !

--- надополнето ---

Denes Citav na eden forum ! kade se spomenuva edna spekulacija deka e mozno Steve Bould toj so raboti so kopiljacite da go smeni Pat Rice kako asistent !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ти ако си геј и ако ти толку загреан да му го видиш патлакот, нема проблем, ке ти кажам по кој пат...

Од времето на Виеира, Адамс, Кион па и Реј не сме имале играчи кои се погруби, па и да одат на ризик да добијат црвен.... Баш би сакал да имаме барем еден таков... Порано не можевме да се куртулиме од нив, сеа немаме ни еден... Ако тој Спахич е таков, го сакам кај нас

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Утре сме петок па да очекуваме некој трансвер од страна на Венгер :salut:

--- надополнето ---

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ти ако си геј и ако ти толку загреан да му го видиш патлакот, нема проблем, ке ти кажам по кој пат...

Од времето на Виеира, Адамс, Кион па и Реј не сме имале играчи кои се погруби, па и да одат на ризик да добијат црвен.... Баш би сакал да имаме барем еден таков... Порано не можевме да се куртулиме од нив, сеа немаме ни еден... Ако тој Спахич е таков, го сакам кај нас
Ne bratce ne sum zainteresiran za tebe ako imas od drugiot pol moze !

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Кое светско??

Ма ни треба будали во тимот, малку да се посерат шпицовите. Ти чим ги спомнуваш црвените, изгледа не си навивал во времето на Виеира :)
Ja navivam za Arsenal od vremeto na Rej Parlou, Viera, Bergkamp i ubavite facki od toa vreme, baska koa Anri bese detence. Ja sum za grub igrac, so znae da te skosi asalno, ne kako Vinnie Jones koa igrase, em te mava so noze em so race :)

--- надополнето ---

Ne bratce ne sum zainteresiran za tebe ako imas od drugiot pol moze !
Abe zemi porasni vise ednas i pisi neso asalno ne maalski muabeti. Te nema, te nema pa ke se javis so nekoj biser, kako nekoj zagoren tinejdzer si so otkril deka kureto mu raste. Ako pisuvas pisi neso asalno so drzi voda ne glupi muabeti.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
A nego mu drzi li moabetot be?! Stoper od mladinskata skola ! ahhahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahha

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Смирете страсти малку :smir:

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
A nego mu drzi li moabetot be?! Stoper od mladinskata skola ! ahhahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahha
Negovo mislenje e nemora sea da go zadavime ili odma da pocneme so vreganje. zatoa e forumov koj ima mislenje, neso nasol da stavi da procitame da komentirame, ako e za prepucavanje na koj mu e pogolem togas skype, msn, privatni poraki.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ja navivam za Arsenal od vremeto na Rej Parlou, Viera, Bergkamp i ubavite facki od toa vreme, baska koa Anri bese detence. Ja sum za grub igrac, so znae da te skosi asalno, ne kako Vinnie Jones koa igrase, em te mava so noze em so race :)

--- надополнето ---

Abe zemi porasni vise ednas i pisi neso asalno ne maalski muabeti. Te nema, te nema pa ke se javis so nekoj biser, kako nekoj zagoren tinejdzer si so otkril deka kureto mu raste. Ako pisuvas pisi neso asalno so drzi voda ne glupi muabeti.
Бате не се нервирај за него, гледаш дека сите го заебаваме... тој ти е како некоја Шпекулација, и место да губиме време со неа, губиме со него....:helou:

Не се узбуџуј многу со него.... Поздрав

п.с Ван Перси и Фабрегас денес треба да се приклучат кон тимот ?

Оф топик: Торес е подготвен за дербито ?!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Бате не се нервирај за него, гледаш дека сите го заебаваме... тој ти е како некоја Шпекулација, и место да губиме време со неа, губиме со него....:helou:

Не се узбуџуј многу со него.... Поздрав

п.с Ван Перси и Фабрегас денес треба да се приклучат кон тимот ?

Оф топик: Торес е подготвен за дербито ?!

Ахам...ги има на слики како трчаат, а Фабрегас го пречекале 7000 мислам.

--- надополнето ---

Арсенал има нови ресторани во Лондон и тоа сега најскапите..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom