Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Warmaster bratce ako mi e cudno ama se slagam so legendata na nasiot fan klub.... pri nafrlanje sekoas odbranbeniot e pozadi napagacot, cista topka na vermaelen bese vaa! nema vrska, voa se podgotvitelni utakmici. Jas sum zadovolen, ke vidime utre so ke bide :) i ostavite linkovi za strim navreme ve molam pozz

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Warmaster bratce ako mi e cudno ama se slagam so legendata na nasiot fan klub.... pri nafrlanje sekoas odbranbeniot e pozadi napagacot, cista topka na vermaelen bese vaa! nema vrska, voa se podgotvitelni utakmici. Jas sum zadovolen, ke vidime utre so ke bide :) i ostavite linkovi za strim navreme ve molam pozz
Реков дека не е целосна негова кривица но можеше да ја реагира подобро затоа што ако загледаш рипна но како да се предомисли. Вермален беше во трк и не изреагира најдобро (не дека неможеше подобро)

http://www.dailymotion.com/video/xe7siy_arsenal-eng-milan-ita-1-1_sport?start=37#from=embed

Кај 35 секунда од тој агол се гледа најдобро.

Нејсе и јас сум задоволен од играта и како што кажав не му замерам толку на Џуру за тоа туку за неговата пасивна игра. Фримпонг мислам дека како ДМ подобро изигра од него, е сега дали Џуру играше позиција што не му е стандардна незнам :toe:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Мој 1000 пост,нормално во фан клуб Арсенал,се надевам дека ќе донесе некоја титула и дефанзивец,а зошто да не и голманче

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Не ја гледав утакмицата,али ги гледав головите и шансите и можам да кажам дека бев задоволен скоро од сите.Насри ЅВЕР.А многу ми се допадна голот на Шамак,некако многу ги заеба дефанзивците-си мислиш на тренинг беше :DDDD Иначе не сакам да го освојат овој куп ;)

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Jagielka se povredil taka da i ovoj transfer otpagja ! Ajde be Richards ili Mertesaker

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Само немојте да почните да свршвате на Аршавин, оти лошо е то, и доста е со фалење за него...За оние пари, кои ги плативме треба да го прави тоа на секој натпревар, а не само со големи клубови...За да го стигне човекот од златната генерација кој играше таму, треба да јади уште фурни леб, ако го стигни воопшто...

И за поупатените, можи некој да ми кажи кај се наогаат Фреди и Еду ? Неможам да ги најдам ни на гуглмап :helou:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Дечкото прави трансфери....Очигледно и ебава Американки:baeh:

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
браво браво саМО НАПРЕДсамо така браво вилшир ајде да го видиме и чамак да ги наполни ајде

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom