Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Да Дај Господ ! Ич ги нејќам нив....Поќе од Јунајтед !

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Oh, My God! Just one more time.....

Please stand up for the king!

http://www.youtube.com/watch#!v=0EeMpOcAMIA&feature=related
Зошто секогаш ставаат дебилна музика во позадина на супер видео ....Никогаш неможам да сфатам :)

--- надополнето ---

Да Дај Господ ! Ич ги нејќам нив....Поќе од Јунајтед !
Абе добри дечки се бе,се трудат после 10 години конечно не победија ...како можеш да ги мразиш а и 2006 наместо да тепаат во последно коло они загубија ...срцки се :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ееееееее и јас не знам за музиката....Ама ај...

Море ќути тогаш ни се најдоа оние Вест Хем, иначе.....Ххххх.....:helou:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ќе ги среди Анри на кокошките.:))

Туку,што мислите за Росицки,дали е веќе само играч од клупа или ќе успее да си ја врати формата?:) Ако успее да игра како пред повредата верувам дека може да биде конкурент за првите 11.:))
Нели form is temporary,class is permanent.:)) џабе не го викаат малиот Моцарт:))

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Претпоставка за тимот со Барнет од страна на Gooner Talk:
Almunia
Hoyte – Vermaelen – Koscielny – Gibbs
Wilshere – Denilson – Rosicky
Walcott – Chamakh – Arshavin

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ќе ги среди Анри на кокошките.:))

Туку,што мислите за Росицки,дали е веќе само играч од клупа или ќе успее да си ја врати формата?:) Ако успее да игра како пред повредата верувам дека може да биде конкурент за првите 11.:))
Нели form is temporary,class is permanent.:)) џабе не го викаат малиот Моцарт:))
Дали верваш дека тоа е мојата најголема желба ? Да Дај Горниот, да се случи тоа....Мислам дека е еден од најквалитетните крила, можеби ке се осмелам да кажам и најдоброто кај нас

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Дали верваш дека тоа е мојата најголема желба ? Да Дај Горниот, да се случи тоа....Мислам дека е еден од најквалитетните крила, можеби ке се осмелам да кажам и најдоброто кај нас
Не е крило МАЈСТОРОТ!
Кај нас ќе игра тоа а може и не, инаку дур играше во Дортмунд беше нешто како плеј или полушпиц зад нападот.
Исцо мој НАЈОМИЛЕН играч кај нас, најсреќен ќе бидам да го видам да ја врати формата и да си биде стариот MOZART!!!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Fabre i RvP nema da igraat oti ne se vrateni taka?
Секако дека после светското имаат одмор... приметуваш ниеден од играчите кои беа на светското не се во овој -Претпоставен- состав...
Иако Французине немаат заслужен одмор!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom