Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Најверојатно од следната сезона РвП ќе го носи бројот 10 на својот дрес,како легендата Беркамп,а Косчелни бројот 6.:))

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1292709/Arsene-Wenger-reveals-Ive-signed-Laurent-Koscielny-Lorient-8-5m.html
Transfer Linked: German stars Ozil and Tasci-од официјалната

--- надополнето ---

Koscielny could soon be joined at the Emirates by a compatriot – Monaco goalkeeper Stephane Ruffier. The 23-year-old was in outstanding form in last season's Ligue 1 campaign for the cash-rich Principality, and Wenger is apparently contemplating an offer in the region of £8.5m.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Ne mi e jasno zaso go mastiljavite Van Persie, go napravivte kako da se rodil vcera i da pocnal fudbal da turka!
Kako prvo toj nemoze sam da pravi akcii i sansi, treba da mu dade nekoj, a ako primetivte Snijder e sebicen edno kilo, baska se rckaat vise podolg period, od Roben ic da ne ocekue poso ista verzija na Snijder e. Edino od sredinata ako mu pustat nekoja topka ili da nabie so glava. Vo celost sekoj si igra za sebe ili RVP ne go vrtat 2%. Taka da neznam kako sudite i kako najdovte nzs deka covekot ne go biva. Kako moze u Arsenal da e zver, a vamu ne? Ne e do nego, do timskata igra e. Ako pocnat da mu podavaat ke ima rezultat i toa vzaemen i od nego i od celiot tim. Ako saka i Pele neka e ili bilo koj fudbaler da e, dokolku timot ne igra so nego, nego dzabe mu e sve. Baska vcera imase on nekolku sansi ili pak polusansi, otkako mu podadoa, nekoj od osigracite.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Тоа е тоа сега ни треба да потпишиме уште еден дефанзивец, голман и да го задржиме фабре и топ :vozbud:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

Браво,браво:)))
Како шо кажав пред неколку часа,официјално ќе носи дрес со број 6.:)))

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Буквално без емоции ја дочекав веста за Koscielny...Незнам колку ке ги издржи физичките дуели во епл...Се наведам ке ме демантира со титула во мај али тешко ако гледаме реално на работите...Си заминуваат 3ца искусни дефанзивци,ајде едниот ке отпадне затоа што ништо не покажа(знаете кој),ајде другиот ради годините али зошто Вили да си иде...можеби ја нема старата брзина али го има искуството..И вермален се покажа ѕвер на стартот а ондак ради мањак искуство во дуели со играчи од типот на дрогба, знаеме како изреагира...0-3....На крај краева ке ја имаме најмладата одбрана во лигата...тешко до титула...А од каде овај песимизам кај мене-не од тоа што не купуваме ѕвезди и докажани играчи туку што заминуваат играчи кои не го кажале последниот збор во арсенал.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Озил , незнам дали ќе биде сериозно ... дали ќе го земеме...
Но за Косчиенли ... конечно го прикажаа како официјален играч на Арсенал!!!
Ајде сега голман мора да се земе , и барем уште еден дефанзивец, глупави се што го пуштија Сол да си замине!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Глупости бе:)))

--- надополнето ---

Буквално без емоции ја дочекав веста за Koscielny...Незнам колку ке ги издржи физичките дуели во епл...Се наведам ке ме демантира со титула во мај али тешко ако гледаме реално на работите...Си заминуваат 3ца искусни дефанзивци,ајде едниот ке отпадне затоа што ништо не покажа(знаете кој),ајде другиот ради годините али зошто Вили да си иде...можеби ја нема старата брзина али го има искуството..И вермален се покажа ѕвер на стартот а ондак ради мањак искуство во дуели со играчи од типот на дрогба, знаеме како изреагира...0-3....На крај краева ке ја имаме најмладата одбрана во лигата...тешко до титула...А од каде овај песимизам кај мене-не од тоа што не купуваме ѕвезди и докажани играчи туку што заминуваат играчи кои не го кажале последниот збор во арсенал.
Венгер ќе зема уште еден дефанзивец и се надевам дека ке биде некој од ПЛ...:)) со доста искуство.
Јас мислам дека сепак подобро е што Галас си оди.Никогаш не му е погодено на него,прави нереди во тимот,се прави газда..:))а плус,последниве 2 сезони,играше само до март,неможе цела сезона фит да остане,а секогаш се повредуваше кога најмногу е потребен.
Ќе зема уште еден играч Венгер,сигурно.
STOPPER [Aggressive, ball-winning CB]:
1. Thomas Vermaelen
2. Laurent Koscielny
SWEEPER [Tactical, aerially dominant CB]:
1. Johann Djourou
2. ??? -нов дечко.

Имаме солидни бекови Сања/Ебуе и Клиши/Гибс,уште да ја решиме голманската позиција,ќе бидеме супер.Пред се,треба како кохезија да има во одбраната,ви текнува на Ебуе-Сендерос-Кембел-Фламини кога играа одбрана у ЛШ,па ѕверови беа..:))
Верувам во Венгер дека конечно ќе ја стабилизира одбраната, и ќе примаме оваа сезона 20-25 гола,и титулата е наша..:)

Член од
28 јули 2009
Мислења
171
Поени од реакции
1
ајде сега уште еден голман и ке биде ТОП :smir:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
^^ Не е само до тој еден дефанзивец , многу е битно и голманското место зашто барем 10 гола лани ги примивме по катастрофални грешки на голманите.
Исто така и мора да има соигра заедничка зашто не ги бидува какви и да се ако играат сами за себе ! Тоа ќе наликува на Реал, сите ѕвезди најголеми ... заедно неможат да играат.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923

Браво,браво:)))
Како шо кажав пред неколку часа,официјално ќе носи дрес со број 6.:)))
Епа ајде за арно за убоо, само добри партии да реди во Арснеал. Се надевам брзо ќе се вклопи во тимот и навикне на англискиот фудбал.Ајде само уште еден дефанзивец, едно голманче и ќе бидеме комплетни......:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom