Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Вака низ слики сите ми делуваат задоволно и среќно и не верувам дека некој ке си оди од моменталниот состав...Дуду и Томче ке останат...Верувам во нив, посебно во Томче

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
RvP na svetskoto ne igra bas najdobro kojznae sto mu e... Ama citav deka ke bide podgotven za vecer... Da se nadevame deka ke se opravi... :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Најново за Косчелни:
"The deal has not been confirmed because there are some administrative details to be validated," Lorient's general director, Serge Areguian, told the Guardian. "It will be made official in the hours or days to come."

И Росел изјавува дека нема да плати над 50 милиони за Цеск,така да си останува кај нас.:))
"We will never pay €50 or 60 million (around £50m) for Cesc," Rosell told radio station RAC1.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
РвП многу слабо игра :(

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Абе баш утакмицава се истури од добри додавања, асистенции.....Солидно изигра, немаше шанса за гол, мислам ниедна.....Но баш приметив многу се себични, Робен, Шнајдер и компанија, еднаш не го проиграа како што треба......А се гледа дека РвП умира од желба да шибне едно голче.....Но и покрај тоа, кога е во шанса додава, а не себичи ко другите....
Нека му е честито финалето, па утре да тепа Шпанија, па да гледаме фантастично финале.......

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
ЧИТАЈ!

Абе баш утакмицава се истури од добри додавања, асистенции.....Солидно изигра, немаше шанса за гол, мислам ниедна.....Но баш приметив многу се себични, Робен, Шнајдер и компанија, еднаш не го проиграа како што треба......А се гледа дека РвП умира од желба да шибне едно голче.....Но и покрај тоа, кога е во шанса додава, а не себичи ко другите....
Нека му е честито финалето, па утре да тепа Шпанија, па да гледаме фантастично финале.......
убаво кажано.Конечно некој што гледа фудбал.:smir:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Мое мислење..Очекувам многу повеќе од него,ништо не видов на ова СП.Робин е напаѓач од светска класа,се надевам дека ќе блесне во финалето,ако игра.Незнам што толку добро видовте од него на овој натпревар???
Токму РвП,можеби ќе ја носи 10-ката следната сезона
http://justarsenal.com/agent-arsenal-favourites-to-sign-serdar-tasci/4536

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Да да да себични се сите околу него, не му подаваат....

...Но тоа не го менува фактот дека е еден од најслабите во тимот....Јас само не мислам така, бидејки сите утакмици ги гледаме во кафич и сите 20 души околу мене го кажуваат тоа, а ако знам дека 3ца се за Арсенал, и со се мене 4ца...

Но не ме интересира како игра за Холандија, туку само за Арсенал.....Па, и како така не верувам дека ке блесне во финалето, како што викаат сите...

Знаеме дека со Снајдер не се мирисаат многу многу, а Робен игра само 3 утакмици, бидејки групите ги пропушти поради повреда...

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Незнам оти сите го критикуваат Ван Перси кога оваа утакмица а изигра топ имаше неколку асистенции а за слабо дека играл може да кажеме кога ќе му додаваат почесто рвп нема примено ни една добра топка од снајдер или од робен кои како што гледате слабо проигруваат во нападот т.с играат сами

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ван Перси си изигра повторно солиден меч!
Можеби не постигна повторно погодок , и не го дава максимумот од себе , но нема доволно добри топки плус многу добро ја контролира топката и профитира со добри пасови и асистенции.
Само поради него , одкога Франција ми отпадна , сум за Холандија во секој меч , навивам за нив да освојат.
Еве стигнаа до финалето , очекувам и тоа да го добијат и тоа таму РвП да блесне малку од малку :)
Иначе веќе чим имаше Косчиенли тренинг со нашите младинци/резерви ... решено е веќе Венгер да се врати и ќе го потпишат официјално договорот...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Како да игра Ван Перси ја не разбирам???
Како да даде гол кога главниот плејмејкер Снајдер нема додадено една топка, како да даде гол Ван Перси кога овој што треба да му додава има 5, себичен до коска. Ван Перси игра центарфор!!! што значи ЗАВИСИ од топките на Снајдер кој не му додава. На утакмицата со Бразил ако памтите Ван Перси одлично се загради си напрај шанса и уште да шутне со десна овој од зад него залетан ја казачи и промарши!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
дечки кој играчи ги зедовте летово
знам за чамак ама дека сум малку неинформиран па прашувам
:smir:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
дечки кој играчи ги зедовте летово
знам за чамак ама дека сум малку неинформиран па прашувам
:smir:
Сега за сега официјално само Чамак а и блиску сме до потпишување на централниот дефанзивец на лориент Косчелни ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom