Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007

Дресовите се класика! :smir:

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Се зачитав за овој од Боливија, и ми изгледа како универзалец...Вика игра лево, десно и на средина, а после Пирес не сме имале таков играч....Е сега останува да видиме шо како, нека оди на позајмица малце и нека се врати искалемен за кај нас...За година две...

Logix не можиш според Светското да оцениш дали е добар голман или не....Некогаш и најголемите ѕвезди не играле на светското а некогаш пак некои кои играле на Светсктоо или Европско после ги немало никаде....Види го Клосе, кој е со две лица кога игра за Германија и Баерн....Види го Барош, од најдобар стрелец на Европско чинам, после го нема нигде....Не е мерило, 2-3 натпревари...

Дококу јас се прашувам сеуште мислам дека Шварцер е најдобар избор за година две до три, максимум, и тоа за мали пари околу 3 милиони фунти.....Па таман да се докалеми нашиот....надеж.....

Поздрав
Galindo ti e Poslaba verzija na Vela so ocekuvanje da bide pojakaa ama ja veruvam vo Vela ima talent ama toa e povredi go skapaa

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Има некои шпекулации за Фламини,што мислите,дали треба да се врати?
Arsenal close in on Mertesacker and Eriksen
Arsenal after Algerian defender Halliche (video) / Transfer gossip

Како што информираат денеска англиските и шкотските медиуми, англискиот репрезентативец Сол Кембел се сели во шкотски Селтик.

Новиот менаџер на Селтик, Нил Ленон ги ангажирал првите засилувања - Сол Кембел од Арсенал и Џими Булард од Хал.

Големо внимание од страна на медиумите во Шкотска предизвика пристигнувањето на ветеранот Кембел, кој во клубот дојде како слободен играч.

Селтик така продолжи да доведува ветерани, бидејќи во клубот од Глазгов ќе стигне и Лорен Кошчелини од Лориен.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Има некои шпекулации за Фламини,што мислите,дали треба да се врати?
Селтик така продолжи да доведува ветерани, бидејќи во клубот од Глазгов ќе стигне и Лорен Кошчелини од Лориен.
Za Flamini cisto sumljam deka ke dojde, a i ako mu trebase na Wenger nemase da go sitne t.e. da go dade na Milan. Ova ako ti e denesna informacija za Konscielny, togas ke bide interesno, a baska mislam deka Arshesavin ke si puka u potkolenica, najaca karika mu bese on :pos2: Vo sekoj post samo za nego zborese.

Eve edno info so e od vcera;
ARSENE WENGER has landed French centre-back Laurent Koscielny as an £8.5million replacement for William Gallas.

The Arsenal chief agreed the fee with French club Lorient after weeks of haggling and having two other bids knocked back. Koscielny, 24, will sign a four-year deal worth £25,000 a week and fill the gap left by Gallas, who quit the Emirates after failing to agree a new contract.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Za Flamini cisto sumljam deka ke dojde, a i ako mu trebase na Wenger nemase da go sitne t.e. da go dade na Milan. Ova ako ti e denesna informacija za Konscielny, togas ke bide interesno, a baska mislam deka Arshesavin ke si puka u potkolenica, najaca karika mu bese on :pos2: Vo sekoj post samo za nego zborese.

Eve edno info so e od vcera;
ARSENE WENGER has landed French centre-back Laurent Koscielny as an £8.5million replacement for William Gallas.

The Arsenal chief agreed the fee with French club Lorient after weeks of haggling and having two other bids knocked back. Koscielny, 24, will sign a four-year deal worth £25,000 a week and fill the gap left by Gallas, who quit the Emirates after failing to agree a new contract.

Селтик така продолжи да доведува ветерани ????, бидејќи во клубот од Глазгов ќе стигне и Лорен Кошчелини од Лориен.

Можеби е грешка,ќе видиме за 3-4 дена

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Селтик така продолжи да доведува ветерани ????, бидејќи во клубот од Глазгов ќе стигне и Лорен Кошчелини од Лориен.

Можеби е грешка,ќе видиме за 3-4 дена
За Сол Кембел мислат.:)))Грешка напишале.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-reveal-home-kit-for-2010/11-season
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Официјално!!!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe toj ke doe ama ke brise kopacki na Vermaelen i ako doe Mertesacker oni prv tim ke igraat ke bidat gadno duo ovoj 1.98 visok ne pominuva nikoj kaj germanija od taa strana a i u verder ! Sakam flamini da se vrati da mu go ugrozi mestoto na song malce ! Ke bide interesno ! A so e razlikata od noviot dres do toj od minatata godina ne mi teknuva ama bash ic !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Abe toj ke doe ama ke brise kopacki na Vermaelen i ako doe Mertesacker oni prv tim ke igraat ke bidat gadno duo ovoj 1.98 visok ne pominuva nikoj kaj germanija od taa strana a i u verder ! Sakam flamini da se vrati da mu go ugrozi mestoto na song malce ! Ke bide interesno ! A so e razlikata od noviot dres do toj od minatata godina ne mi teknuva ama bash ic !
:tapp:

Ако мислиш дека Венгер дава 10 милиони за играч да седи на клупа,си се заебал.:))

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
За Сол Кембел мислат.:)))Грешка напишале.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-reveal-home-kit-for-2010/11-season
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Официјално!!!
Топ дресче, повеке ми се свига од досегашниот.Изгледа ке чекаме до следното лето да го фатиме на попуст :))
И секако да ни се повторат успесите со овој дрес :pipi:

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Toj e postar dres, ne mi teknuva od koja godina, no znam deka taa godina napravija boom so tituli. "Istorija se ponavlja" :salut:
De Jong nema da treba, ima igraci za negovata pozicija, no Wright-Philips bi mozel da se vklopi vo taktikata na Wenger. Baska i kako zamena da e, ke go pusta postojano, no sepak toa e samo moe mislenje.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Toj e postar dres, ne mi teknuva od koja godina, no znam deka taa godina napravija boom so tituli. "Istorija se ponavlja" :salut:
De Jong nema da treba, ima igraci za negovata pozicija, no Wright-Philips bi mozel da se vklopi vo taktikata na Wenger. Baska i kako zamena da e, ke go pusta postojano, no sepak toa e samo moe mislenje.
Напишав пред некој ден,дабл напраивме со овој дрес седумдесет и прва.:))
Шон? Колку само не ни треба,Волчето го заборавивте?
А и Де Јонг нема да си замине...:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom