Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ako moze da prasam,sto e fintata so saatot?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
^Смешки бе:))) не се палете на секоја шпекулација.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Pa tolku vredi song be realno ! Ali so ovie napunpani ceni treba da ni se dadat 15 milioni !

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Браво за Ван Перси, супер голче со десна :eek:lee:, ајде нека му се множат, па вака да продолжи и во Арсенал......

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Сатот беееееееееееееееееееееееееее.....Нема посрекен човек од мене, со ова.....Заради тоа и го сакам Арсенал, заради тој Хајбери и заради тој саат.....

Јеееееееееееееееееееееееееееееееее

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
"Нема да ми биде проблем доколку се вратам во Барселона, бидејќи Барса е мојот дом. Луѓето таму секогаш фантастично ме третирале".

"Гвардиола од секогаш бил мојот идол, уште од мал. Јас играв на неговата позиција и тој ми беше пример".

Фабрегас има огромна почит и кон Арсен Венгер за кој смета дека е најзаслужен за неговиот развој.

"Тој ми значи се. Тој е личноста кој влеа доверба во мене. Без него не знам дали ќе бев професионален фудбалер денеска".

"Му должам многу и имам посебна љубов кон него" - изјави Фабрегас.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Arsenal are set to open negotiations with Hajduk Split in a bid to prize away 15-year-old Ivan Džoni, according to the players father. Vilson Džoni claims first-team coach Boro Primorac has been in touch and signalled the club’s imminent interest in signing the Croatian Under 17 captain

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Пред нешто повеќе од месец клипчето е закачено,има делови шо ги немаше во претходните.
Ветувам дека со многу алкохол ке прославам кога ке биде број еден во Арсенал.
невозможни одбрани..:vozbud:

--- надополнето ---

Денес му е роденден на Насри.Епа друже ако читаш нека ти е среќен.:pos2:
23 ги начука,растат децата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom